![]() |
| |||||||
| Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 (permalink) |
| AĞIR ABİ ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Nerden: Ankara
Rep Gücü: 1000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Başbakan Erdoğan meydan okudu.. Inejr,seçtiğin avatar ile savunduğun fikirler hiç uyuyor mu kardeşim. Ülkücüysen şayet ülkünü savun.Rahmetli Başbuğun 1989 yılında yazdığı ve oğlu Tuğrul Türkeş'in de doğruladığı bir mektup var,bilir misin?Bu sıralarda bir kaç tv ve gazetede yer aldı.Rahmetli o mektubunda diyor ki ;"Devlet Bahçeli MİT'in adamıdır ve bu kişiye itimat edilmemelidir.Sen buna rağmen kalkıp meclise girmeleri halinde CHP ile koalisyon kurmayacağı sözü veremeyen bir adamın peşinden giderek sözlerine inanıyorsan,Allah yolunu açık etsin kardeşim... |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Rep Gücü: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Başbakan Erdoğan meydan okudu.. ya benım anlamadıgım chp dtpden daha mı tehlıkelı ben terorıstlerın partısınden daha tehlıkelı oldgunu dusunmuyorum ben mıllıyetcıyım ben hıc bır partının arkasından gıtmıyorum teror e karsı dık durus sergılese akpyıde desteklerdım ben TÜRK üm Türkiyeli değilim bende bılıyorum zmnında basbugun devlet bahcelıyı falakaya cektıgını ama bence devlet bahcelı tayyıp erdogandan daha ıyı milliyetçi çizgisi var hiç olmazsa |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Üye ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Rep Gücü: 79 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Başbakan Erdoğan meydan okudu.. Biraz geç oldu ama konu içinde ileriye dönük atıflarda bulunulmuş, şimdi rahat rahat atan arkadaşlarımız bi okusun bakalım mesajlarını ve yaptıkları hataları. haddim değilözür dilerim ama Onu bunu eleştirene kadar kendi gelişimimizi sağlayalım. ve lütfen yorum yapan fakat beklediklerini alamayan arkadaşlar dürüst ve objektif olarak yorumlarını yazsınlar.. çingene siyasetiyle tek başına iktidar olunuyorsa siz de yapın. hala aynı şeyleri iddaa ediyorsanız türk halkına hakaret ediyorsunuz demektir.. |
| | |
![]() |
| Tags |
| basbakan, erdogan, meydan, okudu |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |