![]() |
| |||||||
| Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #6 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() | --->: Başbakan Erdoğan meydan okudu.. 22 Tmmuzda herşey belli olcak kasmaya gerek yok bence işallah adam gibi adam gelir vede başbakan olur...
__________________ NE HASTA BEKLERDİ SABAHI, NE TAZE ÖLÜYÜ MEZAR, NE DE ŞEYTAN BİR GÜNAHI, BENİM SENİ BEKLEDİĞİM KADAR..... ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Daimi Üye ![]() ![]() Join Date: Nov 2006 Kullanıcı No: 1641
: 5 Rep Puanı : 381273 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Başbakan Erdoğan meydan okudu.. Quote:
__________________ ![]() Sen dudağımdan apar topar dökülen sözlere virgül koymaya çalışırken, ben ettiğin cümleleri noktalıyordum. [SanaLkampus Hatıra Defteri] | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Kıdemli Üye ![]() Join Date: Jul 2007 Kullanıcı No: 10957
: 0 Rep Puanı : 414 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Başbakan Erdoğan meydan okudu.. Quote:
Mümkünse bir resmini çekip yayınlarsan sevinirim.. | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Yeni Üye Join Date: Jan 2007 Kullanıcı No: 3125 Age: 23
: 0 Rep Puanı : 1233 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Başbakan Erdoğan meydan okudu.. evet seçimlerden sora bi çok insanın yüzünün halini bende görmek istiyorum... tayibi eleştirenler bi düşünsünler kim gelmeli? eğer tayip kötüyse kim iyi? oturduğunuz yerden eleştirmek kolay ama o mevkide olmak zor. biraz gerçekleri görerek eleştirin... sonuç belli akp iktidar olucak allahın izniyle |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Üye ![]() Join Date: Apr 2007 Kullanıcı No: 3860
: 0 Rep Puanı : 1895 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Başbakan Erdoğan meydan okudu.. Quote:
![]() ![]() allah razı olsun gokkubbe yaa guldurdun cıngene sıyasetını akp yapmıyor ha allah askına adam yapacaklarını mı anllattı yoksa cıkıp ekmek karnelerı mazot karnelerı mı gosterdı sonra chp mhp koalısyonu sıze nıe ters gelıyor anlamıyorum o cok sevdıgınız akp ve basbakanınız dtp yle koalısyon kuracak oy alamazsa bu sıze ters gelmıyor ıkı ulusal partının kurması gelıyor nası ıs anlamadım ( dipnot : DTP PKK UZANTISI OLAN BIR PARTIDIR) erdogan hıc bos laf etmıyor dogru vallaha denız baykalın cok yaslı oldugunu soyleyen de ztn devlet bahcelı!! taaa 46 dakı savas sonrası dagıtılan ekmek karnesınden bahseden de mehmet agar!! gundemı ıstedıgı gıbı deıstıren de bülent ecevit!!!! | |
| | |
![]() |
| Tags |
| basbakan, erdogan, meydan, okudu |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |