Resim Upload Sistemi -YENİ-

Sanalkampus © Sanalkampusum  

Geri git   Sanalkampus © Sanalkampusum > Sanal Kampüs Giriş > Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar

Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 12.07.07, 01:20 PM   #1 (permalink)
VesseLam..

skbot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 1761 skbot has a reputation beyond reputeskbot has a reputation beyond reputeskbot has a reputation beyond reputeskbot has a reputation beyond reputeskbot has a reputation beyond reputeskbot has a reputation beyond reputeskbot has a reputation beyond reputeskbot has a reputation beyond reputeskbot has a reputation beyond reputeskbot has a reputation beyond reputeskbot has a reputation beyond repute
ÖSS 1. İstanbul ve İzmir'den

ÖSS ve YDS sonuçları açıklandı.

ÖSS-SAY2 ÖSS-DİL puan türlerinde birinciliği paylaşan iki aday

İstanbul Robert Koleji'nden Yücel Nalbantoğlu

İzmir Ödemiş Uçaçelik Anadolu Lisesi'nden Ceren Durmaz
Almanca'da birinci olan İstanbul Alman Lisesi'nden Efe Okur
ÖSS Sözel Birincisi İstanbul Galatasaray Lisesi'nden Çağrı Sert
ÖSS EA: Bursa Fen Lisesi'nden Fatih Karataş

İllere göre başarılar sırasıyla şöyle Sayısal: Ankara Denizli Eskşişehi Yalova..
EA: Denizli Karaman Kırşehir Ankara Sözel: Kırşehir Denizli Karaman Yolava...

En başarısız iller

Ardahan, Şırnak, Hakkari
skbot Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı ile Cevapla skbot isimli üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin.
Alt 13.07.07, 10:28 AM   #2 (permalink)
Server Op

Chaos™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 1000 Chaos™ has a reputation beyond reputeChaos™ has a reputation beyond reputeChaos™ has a reputation beyond reputeChaos™ has a reputation beyond reputeChaos™ has a reputation beyond reputeChaos™ has a reputation beyond reputeChaos™ has a reputation beyond reputeChaos™ has a reputation beyond reputeChaos™ has a reputation beyond reputeChaos™ has a reputation beyond reputeChaos™ has a reputation beyond repute
--->: ÖSS 1. İstanbul ve İzmir'den

Helal olsun ne diyelim ben de 2.nini haberini vereyim bari

Okulun en haylazı şampiyon olduÖSS Sözel 2.'si Çağrı Sert, okuldan kaçtığı için uzaklaştırma cezası almış.

2006 ÖSS’de birinciler listesine giren Galatasaray Lisesi mezunu Okan Çalışkan ve Yiğit Cem Öztürk, tasdikname almaktan kılpayı kurtulmuş, Osman Berker Yağcı da kınama cezalıydı. ÖSS birinciliğinin Galatasaray’da gelenek haline geldiğini söyleyen Çağrı Sert, "Yatılı okurken aldığım birçok ceza var. Hocalarla takıştığım için uyarı aldım. Beyoğlu’ndaki Aslanım’a (Aslanım Restoran) eğlenmeye giderdik. İki yıl önce okuldan kaçtığım için uzaklaştırma da almıştım. Galatasaray’da okunmaz, yaşanır. Başarım karakterimin ve mizacımın bir karışımı" dedi. Annesi Basın işletmeciliği üzerine doktora yapan, babası Bursa’da ticaretle uğraşan Çağrı Sert, hangi üniversiteyi tercih edeceği sorusuna ise, "Matematik alanında Paris 7 Üniversitesi’ne kabul edildim ama kararımı vermedim. Hangi üniversite olursa olsun çift ana dal yapacağım. Matematik ile felsefe ya da sosyoloji olabilir" diye yanıt veriyor.
ÖSS Sayısal ve İngilizce dallarında birinci olan Özel Amerikan Robert Lisesi öğrencisi Yücel Nalbantoğlu, ailesinin yardımıyla 18 aylıkken sokaklardaki tabelaları okumaya başlamış. Zeytin yetiştiricisi Fahrettin Nalbantoğlu ile emekli Diş Hekimi Seher Nalbantoğlu’nun iki çocuklarının büyüğü olan Yücel Nalbantoğlu, İngilizceyi de çocukken bilgisayar oyunları oynarken kendi çabalarıyla öğrenmiş. Yücel Nalbantoğlu, aslında bilim okumak istediğini ama ülkemiz şartlarından ötürü mühendisliği tercih edeceğini söyledi.
Chaos™ Çevrimiçi  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı ile Cevapla Chaos™ isimli üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin.
Alt 13.07.07, 11:37 AM   #3 (permalink)
Administrator

BLasTeaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 1000 BLasTeaR has a reputation beyond reputeBLasTeaR has a reputation beyond reputeBLasTeaR has a reputation beyond reputeBLasTeaR has a reputation beyond reputeBLasTeaR has a reputation beyond reputeBLasTeaR has a reputation beyond reputeBLasTeaR has a reputation beyond reputeBLasTeaR has a reputation beyond reputeBLasTeaR has a reputation beyond reputeBLasTeaR has a reputation beyond reputeBLasTeaR has a reputation beyond repute

işe bak. en haylaz adam ÖSS'de ikinci oluyo..
BLasTeaR Çevrimdışı  
Alıntı ile Cevapla BLasTeaR isimli üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin.
Alt 13.07.07, 07:33 PM   #4 (permalink)
Yeni Üye

spoiled - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 10 spoiled will become famous soon enoughspoiled will become famous soon enough

aghh aghhh!Bakarsınız seneye de okulun en çok disipline giden kızı (Ben) öss 1.si olurum
olabilecek bir şey aslında...
dur bak ben daha çok çalışayım
spoiled Çevrimdışı  
Alıntı ile Cevapla spoiled isimli üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin.

Bookmarks

Tags
istanbul, izmirden

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil