![]() |
| |||||||
| Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #8 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Rep Gücü : 27 Rep Puanı : 1934 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: hülya avşar TÜRKİYE bölünmeli dedi bu kadın ve buna benziyen salakları bir araya toplayacaksın ondansonrada ibreti alem için cam fanusun içinde sergileyeceksin; bakın bunlar Türkiye Cumhuriyetini bölmeye çalışan salaklar diye atatürk ve silah arkadaşlarının kemikleri sızlıyor utanın utanın |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 22
Rep Gücü : 3189 Rep Puanı : 315500 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: hülya avşar TÜRKİYE bölünmeli dedi arkadaslar sizler söylenebilecek herseyi soylemişsiniz size aynen katılıyorum . burdan da goruluyorki ünlü olmak inasanı cahil olmaktan kurtarmıyor yazıkkk diyorum sadece |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Administrator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: deep
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 531918 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: hülya avşar TÜRKİYE bölünmeli dedi seviyesiz bir insan.. şöhretin şımarttığı medya maymunu diye düşünüyorum beklenir yani.. tşk paylaşım için.. |
| | |