![]() |
| |||||||
| Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 (permalink) |
| Administrator ![]() ![]() | OKS Sonuçları Açıklandı OKS sonuçları açıklandı. Türkiye birincisi Fatih Özkan Ortaöğretim Kurumları (OKS) sınavı Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik tarafından açıklandı. Birinci Marmara İhlas Evleri Özel İlköğretim Okulu'ndan çıktı. 100 soru üzerinden 99 soruyu doğru yanıtlayan Fatih Özkan, hata yaptığı Fen Bilgisinden 13. sorusunun iptali üzerine Türkiye birincisi oldu. Sonuçları Öğrenmek İçin Tıkla |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Join Date: May 2007 Kullanıcı No: 4045
Thanks: 325 Thanked 161 Times in 78 Posts Rep Puanı : 572756 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: OKS Sonuçları Açıklandı unutmuşum yavf :S mahallenin çocuklarını topladm bakioruz şimdi saol hatırlattıın için
__________________ ![]() nedervişlergelmiştia leme nebağrıyanıkYunuslar ,, şimdihancınınbirsoru sundasaklıydıhercüml e şimdihanınkütüphanes indesaklıydıbirrüya adımderviş,,adım bilmiş,,adımhiç,,adı m sonsuzlukaynasındabi rkervan |
| | |
![]() |
| Tags |
| oks, sonuclari, aciklandi |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |