![]() |
| |||||||
| Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #6 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: farkeder mi? Yaş: 21
Rep Gücü: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Düşük belli pantolona yasak! yapmayın arkadaşlar göbeğin üstüne kadar gelen pantolonları hatırlayın..ben düşük beli çıkaran kişiyi alnından öperim..tabi düşük dediysek çok olmasıınn yanee
__________________ ben mükemmel değilim ve mükemmel olmak zorunda da değilim... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| AĞIR ABİ ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Nerden: Ankara
Rep Gücü: 1000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Düşük belli pantolona yasak! narsist haklısın seninde dediğin gibi eskiden göbeğin üstüne gelen pantolonlar vardı amaaaa!!! yurdum insanı (özellikle bayanlar) bu düşükbel modasının da cılkını çıkarmıyor mu??? kilolusu da giyiyor,zayıfıda... hem sağlık açısından da bir çok rahatsızlığa yol açabileceği söylenmiyor mu??? her şeyin azı karar çoğu zarar diye atalarımız ne de güzel söylemişler... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: farkeder mi? Yaş: 21
Rep Gücü: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Düşük belli pantolona yasak! tabi canım ama sadece bayanlar değil onlar kendilerini teşhir etmekten haz alanlardır..erkekler de hip hopçıların tarzında olabilmek adına heran üstünden düşecekmiş gibi duran pantolonlar giyiyor...ne diyim kız erkek açtıkça açarlar bakanada kızarlar
__________________ ben mükemmel değilim ve mükemmel olmak zorunda da değilim... |
| | |