![]() |
| |||||||
| Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: İkameti yok
Rep Gücü: 1000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BJK'NİN YENİ PATRONU ERTUĞRUL SAĞLAMBJK Yönetimi eski Beşiktaşlı futbolcu Ertuğrul Sağlam ile 2+1 yıllık anlaşma sağladı ![]() Lucescu'nun indirime gitmemesi üzerine dün gece Ertuğrul Sağlam'la evinde 4 saat görüşen başkan Demirören kesin anlaşmaya vardı. Açıklama bugün..... ![]() Beşiktaş yönetimi, teknik direktör olarak Ertuğrul Sağlam'la anlaşmaya vardı. Demirören- Sağlam-Lucescu üçgeninde iki gündür süren heyecan verici olaylar şu şekilde gelişti... Lucescu'nun el yakan ücretini bildirmesinden sonra Sağlam ile önceki gün Antalya'da masaya oturan başkan Yıldırım Demirören, iki saatlik görüşme sonrası plan ve projelerini dinlediği genç teknik direktöre şu soruyu sordu: "Beşiktaş'ı çalıştırmaya kendini hazır hissediyor musun? Bu görevin altından kalkabilecek misin?" Kendine güvendiğini belirten Sağlam, Demirören'e, "Bu göreve hazırım. Altından da kalkarım" yanıtını verdi. Valla ben çok sevindim bu habere ertuğrul sağlam'ı zaten çok severdim beşiktaşın başına geçmesi de büyük mutluluk! Gerçi kayserispor için üzücü ama olsun napalım, inşallah onlarda en az ertuğrul sağlam kadar kaliteli sağlam bir kişilikte teknik adam bulurlar... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Torpilli Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: trabzon
Rep Gücü: 3026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Bjk'nİn Yenİ Patronu ErtuĞrul SaĞlam Tebrikler. Sonunda doğru bi iş yaptı yönetim... Rıza deneyiminden sonra bi daha uzun süre yerliye bakmazlar diyordum ama iyi olmuş. Şu an için gelecek vaadeden sayılı teknik adamdan biri hatta en iyisi. Şimdiden Hayırlı uğurlu olsun 2008 Türkiye Şampiyonluğu, Süper Kupası, Türkiye Kupası ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Administrator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: deep
Rep Gücü: 1000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Bjk'nİn Yenİ Patronu ErtuĞrul SaĞlam Lucescu'nun gelmesi de çok iyi olurdu ama Ertuğrul da soy ismi gibi sağlam. Alıntı:
| |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Hızını Alamayan Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: paylaşım diyarından....
Rep Gücü: 918 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Bjk'nİn Yenİ Patronu ErtuĞrul SaĞlam bır fenerlı olarak beşıktaşa hayırlı ve ugurlu olmasını dılerım............
__________________ ....ThE_bEsT_Of_By_HyPaN iS_@_MuRtİ.... ![]() sorunlarınız icin.... :::....::: msn ...:::... hypanis@sanalkampus. org |
| | |