![]() |
| |||||||
| Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 (permalink) |
| Torpilli Üye ![]() ![]() | Türkiye'yi Yıkamadık Robert Fisk'ten müthiş itiraf Vatan gazetesi İndipendent'ın dünyaca ünlü yazarı ![]() Robert Fisk ile konuştu. Fisk birbirinden ilginç itiraflarda bulundu. İşte o röportajda konuşulan konulardan belli başlıları: Robert Fisk: Cevabını hâlâ bulamadım. Neden Birinci Dünya Savaşı’nda sizle savaşmak zorunda kaldık. Ne acı bir kayıp... Biz sizi yok etmek istedik. Batılılar sizi yok etmek istedi. Ama siz o kadar cesur, mert ve asker bir milletsiniz ki... Türkiye’nin yok olmayacağını söylediniz. Ve haklıydınız... Türkiye’nin Ortadoğu’daki rolünü nasıl görüyorsunuz? Türkiye’nin rolü büyük ve ilginç. Sizin İsrail ile yakın ilişkileriniz var. Öteki taraftan, askeriniz burada. Ama Türkiye’nin şimdiye kadar bu gücünü Ortadoğu’da kullandığını görmedim. Arap dünyasında size pek sıcak bakmazlar ama etkiniz büyük. Türkiye, kendi kimliği ile uğraşmaktan, iç politikası ile cebelleşmekten Ortadoğu da etkili bir politika yürütme fırsatını elde edemedi. Ortadoğu için bir umut olabilirsiniz. İsrail’e çok şey yaptırabilirsiniz. UNIFOR’daki asker sayınızı artırabilirsiniz... Türkiye’nin Irak politikası nasıl şekillenecek? Türkiye Irak’a girecektir. AB tam üyeliğinden önce... ABD buna ne diyecek? ABD Irak’tan çekilecek. Kürtler’e desteğini de çekecek. Peki İran’a saldıracak mı? ABD’nin İran’a girmeyeceğine eminim. Ama bombalamayacağından veya İsrail’e bombalatmayacağından emin değilim. ’Afganistan ve Irak’ta kaybettik. İran’da kazanmalıyız’ diye hareket ederse çılgınlık olur. Araplar izin verir mi? Yanıtı zor. İran’a saldırı olursa Ortadoğu darmadağın olur. Zaten öyle değil mi? Evet öyle. Biz Ortadoğu’yu her zaman parçalamak istedik. Her zaman haritalar çizdik. Biz batılılar, harita çizmeyi çok severiz. Sünniler, Şiiler, Hıristiyanlar, Kürtler için bölgeler icad ederiz. Bunun en acı yanı ise doğunun batıdan hep yardım istemesidir. Biz her zaman doğuya yardım etmek, sözde demokratikleştirmek için gelir, sonra da bir daha çıkmayız.
__________________ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Join Date: May 2007 Kullanıcı No: 4045
Thanks: 325 Thanked 161 Times in 78 Posts Rep Puanı : 572756 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Türkiye'yi Yıkamadık çok çok ii tespit,,, teprikler,, çok başarılı buldum yane ![]()
__________________ ![]() nedervişlergelmiştia leme nebağrıyanıkYunuslar ,, şimdihancınınbirsoru sundasaklıydıhercüml e şimdihanınkütüphanes indesaklıydıbirrüya adımderviş,,adım bilmiş,,adımhiç,,adı m sonsuzlukaynasındabi rkervan |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Brian MoLko ![]() Join Date: Sep 2006 Kullanıcı No: 3 Yaş: 20
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Türkiye'yi Yıkamadık MiLLetimizi GaleYana Getirmek Istıyor...Unutmasın Bızım Savasımız Bitmez!..
__________________ вєиιм уαиı£ѕαмα£αяıм , кєиdιмdє göяdüğüм уαи£ış£αяı düzєℓтє¢єк ιяαdєм уσктυя... dσкυиdυğυм нєя şєу кυяυя νє υмυтѕυz£υктαи , кυşкυ¢υ£υктαи , нιççι£ιктєи σ£υşαи вιя ριѕℓιк ιçιиdє , gözdєи кαувσ£υя.... ιşтє вυ вєим..уα∂α вєℓкι ѕєи... İletisim: SorunLarınız Icın: destek@sanalkampus.o rg RekLam Icın: reklam@sanalkampus.o rg MaiL & MSN: inferno@sanalkampus. org |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Süper Üye ![]() Join Date: May 2007 Kullanıcı No: 4130
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Türkiye'yi Yıkamadık BEN BİR ÇERKEZİM AMA BU MEMLEKETİN TOKRAKLARINI KULLANIYORUM VE PAYLAŞIYORUM. VE DİYORUMKİ BU VATANI ,TÜRK ORDUSUNU YIKACAK MİLLET DAHA KURULMADI.....
__________________ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Yeni Üye Join Date: May 2007 Kullanıcı No: 4584
Seviyesi : ![]() ![]() | --->: Türkiye'yi Yıkamadık musluman ukeler ve kardesler bir olup dur demeli bu kafirlere ama bastaki kafirler ve bazi kardeslerimiz sadece kendi cikarini dusunuyor savas zaten bizden uzak aklinca modernlesiyolar sira bize gelincemi ayaga kalkacaz milet aklini basina toplamali ve parayi deyil muslumanlari ve alahin hukumleriyle hareket etmeli cok bilgisiz insan var kurani acip okuyun slm |
| | |
![]() |
| Tags |
| turkiyeyi, yikamadik |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |