![]() |
| |||||||
| Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 (permalink) |
| Mega Üye ![]() | Ve Beklenen Aday Belli Oldu "Abdullah Gül" BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN GRUB TOPLANTISIN DA ADAYLARININ "ABDULLAH GÜL" OLDUĞUNU AÇIKLADI. Adaylık başvuruları, 25 Nisan Çarşamba günü saat 24.00'te sona erecek. Kalan 20 gün içinde de seçimler yapılacak. Cumhurbaşkanlığı seçimi için ilk oylama 27 Nisan'da, ikinci oylama 2 Mayıs'ta, üçüncü oylama 9 Mayıs, dördüncü tur ise 15 Mayıs'ta yapılacak. TBMM Danışma Kurulu, adaylık başvuru sürecinin son günlerinde Meclis Başkanı Bülent Arınç'ın başkanlığında toplanarak, seçim turlarının hangi tarihlerde yapılacağını belirleyecek. Daha önce yapılan toplantıda, ilk turun ya 26 Nisan ya da 3 Mayıs'ta yapılması konusunda mutabakata varılmıştı. ÇOK SEVİNDİM İNŞALLAH SAYIN GÜL CUMHURBAŞKANLIĞI GÖREVİNİ EN İYİ ŞEKİLDE İFA EDER. -ilk iki oylamada prüz çıkarsa mutlaka 3. oylamada seçilir. ama ilk oylama da secileceğini umit ediyorum-. hepimiz için hayırlı olsun.İzlemek için Biraz bekleyiniz...
__________________ ![]() YÜREK YANMADIKÇA, GÖZ YAŞARMAZ... Last edited by Chaos™; 24.04.07 at 02:13. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üye ![]() Join Date: Oct 2006 Kullanıcı No: 1152
: 0 Rep Puanı : 2200 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Ve Beklenen Aday Belli Oldu"abdullah Gül" ÇOK SEVİNDİM İNŞALLAH SAYIN GÜL CUMHURBAŞKANLIĞI GÖREVİNİ EN İYİ ŞEKİLDE İFA EDER.siriyus kardeşe katılıyorum çok sevindim inş. memleket için hayırlı olacak. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() Join Date: Apr 2007 Kullanıcı No: 3837 Age: 24
: 0 Rep Puanı : 57324 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Ve Beklenen Aday Belli Oldu"abdullah Gül" Tayyip Erdoğan'ın olmasından daha iyi bir durum hali.Bkz.ananı al git artislik yapmak ulan vs.Enazından ABDullah Gül'ün böyle bir durumunu duymadık.Bizde şükretmeyi öğreniyoruz sanırım.Yazık keşke Sezer gibi biri daha gelebilseydi. |
| | |
![]() |
| Tags |
| beklenen, aday, belli, olduquotabdullah, gulquot |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |