![]() |
| |||||||
| Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() | Cep Telefonu İÇİn ÖldÜrÜldÜ KONYA'da, cep telefonu gasp edilmek istenen Açıköğretim Fakültesi öğrencisi 20 yaşındaki Şevket Büyükaslan, telefonunu vermemek için direnince bıçaklanarak öldürüldü. Olay, saat 14.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Kültürpark'ta meydana geldi. İddiaya göre, arkadaşıyla birlikte park içinde yürüyen Şevket Büyükaslan'ın yanına kimliği tespit edilemeyen 20- 22 yaşlarında 2 saldırgan yaklaştı. 2 gençten biri, Büyükaslan'ın elindeki cep telefonunu almak istedi. Büyükaslan'ın telefonu bırakmaması üzerine, saldırgan Büyükaslan'ı yanında taşıdığı ekmek bıçağıyla göğsünden bıçaklayarak kaçtı. Büyükaslan'ın arkadaşı ve çevredekiler, 112 Acil Sevris ve polise haber verdi. Olay yerine ulaşan 112 Sağlık görevlileri, Büyükaslan'a olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis, saldırganları yakalamak için bölgede geniş çaplı bir araştırma başlattı. Büyükaslan'ın cep telefonu ise üzerinde çıktı. İncelemenin ardından, Büyükaslan'ın cesedi Konya Numune Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, kaçan 2 saldırganın yakalanması için çalışma başlattı. Milliyet 29.03.07
__________________ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Kullanıcı No: 5800 Yaş: 21 Nerden: farkeder mi?
Ettiği Teşekkür: 0 1 Mesajına 1 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 3116 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yuhh ya bir cep tel için benim telide sanki belediye bedava dağıtmış herkesin elinde var ben memnuniyetle verirdim teli o şahıslara
__________________ ben mükemmel değilim ve mükemmel olmak zorunda da değilim... |
| | |
![]() |
| Tags |
| cep, telefonu, icin, ldrld |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |