![]() |
| |||||||
| Siteyle ilgili sorunlar ve şikayetler Siteyle ilgili bir sorununuz veya şikayetiniz varsa ( forum yavaş açılıyor, arama yaparken hata alıyorum, rep veremiyorum, imzamı değiştiremiyorum, ÖZel mesajla rahatsız ediliyorum...) Bu alanda yazınız |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Mega Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: iSTanßuL..
Rep Gücü: 372 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | alıntı sorunu... ya ben başka biyerden alıntı yapamıorm örn bi yasıyı alıntı yapmakl istesem abuk sabuk şeyler çıkıo bakın aynı bunun gibi 2Pac’ın önemi 1996 yılınd an sonra çıkan albümlerle vurgulanıyor. En son 2004 yılınd a çıkan stüdyo albümü, ‘’ Loyal To The Game’’, listelerde en üst sıraya yerleşti ve sertifikalı platinum oldu. ‘’Tupac: Resurrection’’ adlı filmin film müziğide aynı şekilde yüksek sıralara çıkmasın ı bildi. 2002 yılınd a ‘’Better Dayz’’, daha önce çıkan ‘’Until The End Of Time’’, 2000 yılınd a piyasaya sürülen ‘’Still I Rise’’ ve 1998 yılınd a çıkan ‘’Greatest Hits’’ aynı şekilde büyük başarıl ara imza attı. bunu nasıl çözebilirim sırf buyüzden yeni açacağım konuları açamıorm çok uzun olduğu zaman yazmaya vaktim olmuyo basen sorunu çözersenis yada bana anlatırsanıs çok makbule geçer şimdiden teşekkürler... |
| |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 22
Rep Gücü: 2769 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: alıntı sorunu... hımm bence alıntı sorunu buyuk ihtimalle aldıgın sitenin yazı sitilinden kaynaklanmaktadır . sana onerim ordaki yazıyı ilk once worda kopyalaman ve oradan bilindik bir yazı tipi secerek yeniden kopyalaman . belki bu sekilde o kunuyu burada paylaşabilirsin , aklıma ilk gelen bu oldu umarım bu sekilde olur
__________________ ____________________ _______________ l MSN: daoisart@sanalkampus .org --------------------------------------------- |
| |
| | #4 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 22
Rep Gücü: 2769 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: alıntı sorunu... sen sagol sayende bende bilmedigim bir sorunu çözdüm
__________________ ____________________ _______________ l MSN: daoisart@sanalkampus .org --------------------------------------------- |
| |