![]() |
| |||||||
| Siteyle ilgili sorunlar ve şikayetler Siteyle ilgili bir sorununuz veya şikayetiniz varsa ( forum yavaş açılıyor, arama yaparken hata alıyorum, rep veremiyorum, imzamı değiştiremiyorum, ÖZel mesajla rahatsız ediliyorum...) Bu alanda yazınız |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Mesajlar linki... Sitenin üst kısmında (navbarda) iyi günler yazan yerdeki "Yeni Mesajlar" linki <a href="search.php?do= getnew" şeklinde verildiği için Forum kısmında yeni mesajlar linki http://www.sanalkampus.org/forum/search.php?do=getnew şeklinde (bu şekilde doğru).. Sitenin portal kısmında ise http://www.sanalkampus.org/search.php?do=getnew bu şekilde oluyo ve link doğal olarak çalışmıyo....ve boş bir link olarak portalda yerini alıyo... ---------------------------- birde az önce farkettim portal dayken Radyo/TV de çalışmıyo... ilgililere duyurulur....
__________________ Kod: <?php echo ' Forum Kurallarına Uyalım Uymayanları Uyaralım '; echo ' Şampiyon olalım,Bize kupalar al,Baş tacı yapalım,Biz seni Ersun Yanal '; echo ' iletişim : jack.sparrow@trabzonum61.com'; echo ' Namı-Diğer Kaptan Jack Sparrow '; ?> ![]() | |
| | |
| | #2 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| AĞIR ABİ ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Nerden: Ankara
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 1208392 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Yeni Mesajlar linki...
Neyi kastettiğin pek anlaşılmıyor,eğer kastetiğin olay oklarla gösterdiğim şey ise senin dediğinle aynı, sorun ne anlamadım???
__________________ ![]() ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #3 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: Konum yok
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 756852 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Yeni Mesajlar linki... Bahsettiğin özellikler anasayfada çalışmaz haklısın. Sadece forum sayfasından ulaşabilirsin. Site güncellenince zaten düzelecek onlar şimdilik kalsın öyle |
| | |
| | #4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Avni Aker-Deniz Tarafı KaleArkası Yaş: 20
Rep Gücü : 835 Rep Puanı : 82152 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Yeni Mesajlar linki...
![]() Site güncellenince eminimki herkes dahada bi hevesle girecek kampüse.....
__________________ Kod: <?php echo ' Forum Kurallarına Uyalım Uymayanları Uyaralım '; echo ' Şampiyon olalım,Bize kupalar al,Baş tacı yapalım,Biz seni Ersun Yanal '; echo ' iletişim : jack.sparrow@trabzonum61.com'; echo ' Namı-Diğer Kaptan Jack Sparrow '; ?> ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #5 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: Konum yok
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 756852 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Yeni Mesajlar linki... 3.7.0 hala deneniyor bazı arkadaşlar sosyal grupların filan çok band harcadığını söylüyor, bu yüzden optimizasyon yapmadan damdan düşme güncellemek istemiyoruz aksi halde sitemiz zarar görebilir. Herneyse sonuç olarak 1 hafta 10 gün içinde bu iş bitmiş olacak ozamana kadar işimize bakalım ilgin için sağol |
| | |