![]() |
| |||||||
| Siteyle ilgili sorunlar ve şikayetler Siteyle ilgili bir sorununuz veya şikayetiniz varsa ( forum yavaş açılıyor, arama yaparken hata alıyorum, rep veremiyorum, imzamı değiştiremiyorum, ÖZel mesajla rahatsız ediliyorum...) Bu alanda yazınız |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 (permalink) |
| Yasaklı Üye... ![]() | Youtube yasak malum. Google video eklemeyi deniyorum ama olmuyor. Aşağıdaki linki biri cevapta eklerse videoyu ve nasıl olduğunu açıklarsanız sevinirim. http://video.google.com/videoplay?docid=9056 845135128041319&q=fo rt+minor+the+hard+wa y&total=181&start=0& num=10&so=0&type=sea rch&plindex=4 Çok denedim = ' den sonraki linki koydum olmadı tüm linki koydum olmadı Teşekkürler Arkadaşlar flood yapmak zorunda kaldım. Yardım lütfen Last edited by Joss; 24.03.08 at 06:52. |
| |
| | #2 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Join Date: Sep 2006 Kullanıcı No: 163
: 9 Rep Puanı : 411127 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Google video nasıl eklerim? Şuraya bir göz at! Umarım işini görür.. işini görmezse iLgili bir arkadaş en kısa zaman da daha ayrıntılı bir şekilde ilgilenecektir zaten..
__________________ ' 'RenKLi * RüyaLaR'![]() ![]() KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| |
| | #3 (permalink) |
| Yasaklı Üye... ![]() Join Date: Feb 2008 Kullanıcı No: 25306
: 0 Rep Puanı : 65817 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Google video nasıl eklerim? Teşekkürle Joss. Vbulletinde açılmış. Konuyu açtığım yerde arama yaptım çıkmadı. Herne kadar aramız senle hep açık olsa bile bana forum olayını öğreten sensin ![]() answer ile ilk üye olduğumda angel ve sana çok soru sorardım. Rep ne işe yarar napcam onu? niye kimse rep vermiyo aklıma geliyor bazen gülüyorum![]() the_hurt ile geri döndüğümde senden özür dilemek istemiştim haklı olarak görüşmek istemedin. SK de olduğu gibi benim üzerimde de hakkın çok ![]() Saol Joss |
| |
| | #4 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Join Date: Sep 2006 Kullanıcı No: 163
: 9 Rep Puanı : 411127 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Google video nasıl eklerim? ÖnemLi değiL görevimiz.. Sorun haLLoLduğuna göre konu kiLitLi..
__________________ ' 'RenKLi * RüyaLaR'![]() ![]() KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| |
![]() |
| Tags |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |