![]() |
| |||||||
| Siteyle ilgili sorunlar ve şikayetler Siteyle ilgili bir sorununuz veya şikayetiniz varsa ( forum yavaş açılıyor, arama yaparken hata alıyorum, rep veremiyorum, imzamı değiştiremiyorum, ÖZel mesajla rahatsız ediliyorum...) Bu alanda yazınız |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #12 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: fethiye
Rep Gücü : 2224 Rep Puanı : 220943 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: SiTeye uLaşamıYorum! YAKLAŞIK DÖRT gündür siteye ulaşamıyoruz zor bela sabahtan beri öğleden sonra ulaşabildim sorun kalıcı değildir inşallah ulaşabileceğimiz başka bir yol varmı saygılarımla
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: laboratuardan...
Rep Gücü : 427 Rep Puanı : 42599 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: SiTeye uLaşamıYorum! evet aynı sorun bende de var ne yazık ki... kimi zaman sayfa hiç açılmıyor kimi zaman da açılsa bile forum çok yavaş açılıyor(bazen açılmadığı da oluyor) kalıcı olmadığını umut ediyorum,yoksa kampüssüz ne yaparız
__________________ güneşe gözlerini dikip bakarsan gözlerin bozulur gözlük takıp bakarsan güneş bozulur... sevilenin yanlışları görülmez sevilmeyenin görüntüsü yanlıştır.. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: şoordan Yaş: 22
Rep Gücü : 7506 Rep Puanı : 748703 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: SiTeye uLaşamıYorum! huuu site yöneticileri bu siteye noluyo bölee yaaa 2gündür girilmiyoo çok sinirleniyorum var ya tıklayıp açılmadığı zaman umarım bu hafta sonu bu sondu neyse kolay gele sizlere
__________________ ![]() Muss es sein? Es muss sein! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| site sorun |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |