![]() |
| |||||||
| Siteyle ilgili sorunlar ve şikayetler Siteyle ilgili bir sorununuz veya şikayetiniz varsa ( forum yavaş açılıyor, arama yaparken hata alıyorum, rep veremiyorum, imzamı değiştiremiyorum, ÖZel mesajla rahatsız ediliyorum...) Bu alanda yazınız |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #7 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 1 Nerden: Diyarbakır
Ettiği Teşekkür: 208 155 Mesajına 354 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 715951 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: SiTeye uLaşamıYorum! Arkadaşlar geçenlerde aşırı yüklemeden dolayı, sitemiz ana server tarafından otomatik kapandı. Hemen müdahale ederek açtırdık ama bu sorunu geçici çözdük. Kendimize ait bir server almazsak durum kötü görünüyor. hosting şirketleri fazla işlemci yediği için sitemizi kabul etmek istemiyorlar, ederlerse de çok ciddi fiyatlar talep ediyorlar. bu yüzden sitede yük yapan bazı özellikler kapatılacaktır ya da site sürekli kapanacak bu da büyük sıkıntı asla müsade etmeyiz. Bakalım en optimum performans için yönetim çalışıp sizi bilgilendirecek. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 163 Nerden: is†۞ηßٺL
Ettiği Teşekkür: 9 9 Mesajına 21 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 411127 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: SiTeye uLaşamıYorum! BilgiLendirdiğin için TeşekkürLer chaos.. Umarım sorun biran önce haLLediLirde rahat rahat görevimizi yapabiliriz.. Tekrar teşekkürler..
__________________ ' KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Yasaklı Üye... ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Kullanıcı No: 25306
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 65817 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: SiTeye uLaşamıYorum! Bazen yemek için filan gidiyorum Anasayfada kalıyor. Geliyorum birşeye tıklıyorum ondan sonra iki saat tekrar girmek için uğraşıyorum. Gİdip geliyor |
| | |
![]() |
| Tags |
| site sorun |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |