![]() |
| |||||||
| Siteyle ilgili sorunlar ve şikayetler Siteyle ilgili bir sorununuz veya şikayetiniz varsa ( forum yavaş açılıyor, arama yaparken hata alıyorum, rep veremiyorum, imzamı değiştiremiyorum, ÖZel mesajla rahatsız ediliyorum...) Bu alanda yazınız |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #2 (permalink) |
| Süper Moderatör ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Kullanıcı No: 3724 Yaş: 22
Ettiği Teşekkür: 80 18 Mesajına 22 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 536889 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: sefilizle ilgili sorun SefiLiz.com kompLe kapatıLmış arkadaşLar
__________________ . Kalbimden Dü$er Sevi$meler .. . |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 1 Nerden: Diyarbakır
Ettiği Teşekkür: 208 155 Mesajına 354 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 715951 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: sefilizle ilgili sorun Bazı nedenlerden dolayı bu değişikliği yapmak zorunda kaldık, artık varımız yoğumuz sanalkampus ve boş zamanlarımız Puzzle puzzletr puzzlecenneti puzzledunyasi puzzletr.com |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Kullanıcı No: 22407 Yaş: 22 Nerden: ANKARA
Ettiği Teşekkür: 168 27 Mesajına 61 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 554779 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: sefilizle ilgili sorun ay çok fenaa yaa benim güzel hayallerim vardı orası hakkında ![]() bilgi için teşekkür ederim |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Kullanıcı No: 1498
Ettiği Teşekkür: 109 32 Mesajına 53 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 312054 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: sefilizle ilgili sorun ya ne güzel eleman banlıyordum, fırça atıyordum boş zamanlarımda ![]() are_zoo öğretmişti eleman banlamayı ![]() yüzlerce çok güzel konu vardı orda ![]() napalım, artık varımız yogumuz SK.... |
| | |
![]() |
| Tags |
| acilmiyor, ilgili, sefilizle, sorun |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |