![]() |
| |||||||
| Siteyle ilgili sorunlar ve şikayetler Siteyle ilgili bir sorununuz veya şikayetiniz varsa ( forum yavaş açılıyor, arama yaparken hata alıyorum, rep veremiyorum, imzamı değiştiremiyorum, ÖZel mesajla rahatsız ediliyorum...) Bu alanda yazınız |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #2 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Join Date: Sep 2006 Kullanıcı No: 1
: 259 Rep Puanı : 742253 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: RESİM EKLEYEMİYORUM Konu başlığı yapmışın bak ne güzel, hemde ilgili bölüme. özelden mesaj atmana gerek yok artık. sana verdiğim linkde bu işe yarıyor işte. ben olmasam dahi sana yardımcı olan arkadaşlar olacaktır. Bu konuyu açarken mesaj alanının üst kısmında bu şekilde bir simge göreceksin. buna tıklayarak resimlerini ekleyebilirsin. Tabi resimlerinin bulunduğu yer herhangi bir site olmalı ve http://.... diye başlayan bir linki olmalı. bir sorunun olursa bu konuyla ilgili yine bu alana yazabilirsin |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Join Date: Sep 2006 Kullanıcı No: 89 Age: 22
: 31 Rep Puanı : 290583 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: RESİM EKLEYEMİYORUM bak o verdigim adresi bilgisayarından bir resimi forma yukleyecegin zaman kullana bilirsin , göz attan resmi ekledikten sonra aynı sayfanın aşagısında Host it komutu var ona bastıktan sonra sana link verecektir |
| | |
![]() |
| Tags |
| resim, ekleyemiyorum |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |