![]() |
| |||||||
| Siteyle ilgili sorunlar ve şikayetler Siteyle ilgili bir sorununuz veya şikayetiniz varsa ( forum yavaş açılıyor, arama yaparken hata alıyorum, rep veremiyorum, imzamı değiştiremiyorum, ÖZel mesajla rahatsız ediliyorum...) Bu alanda yazınız |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #7 (permalink) |
| Administrator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 537410 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: blestear arkadaşım temel prensibimiz karşılıksız paylaşımdır. +repi neden mesele haline getiriyorsunuz anlamadım. zaten söylememize gerek yok, paylaşımlarınıza +replerimizi seve seve veriyoruz. uzatmaya gerek yok. konu kilitli!
__________________ ''Kula bela gelmez Hak yazmadıkça; Hak bela yazmaz kul azmadıkça..!'' |
| |
| | #8 (permalink) |
| ADANADEMIRSPOR ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 87
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 352148 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: blestear BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLUN KONU ACARKEN MODERATÖRLER AYNI KONULARI ÇÖPE TAŞIYIP AYNI KONULARI ARAMA AÇMADAN YAPAN UYELERE UYARI VERME VE -REP VERME YETKISINE SAHIPLERDIR....KONU KAPANMISTIR...İYİ FORUMLAR
__________________ MAVİ DÜŞLERİN LACİVERT GÖLGESİ ![]() |
| |