![]() |
| |||||||
| Siteyle ilgili sorunlar ve şikayetler Siteyle ilgili bir sorununuz veya şikayetiniz varsa ( forum yavaş açılıyor, arama yaparken hata alıyorum, rep veremiyorum, imzamı değiştiremiyorum, ÖZel mesajla rahatsız ediliyorum...) Bu alanda yazınız |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #2 (permalink) |
| Süper Moderatör ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 22
Rep Gücü : 6371 Rep Puanı : 635295 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: blestear Sitede payLaşım yaparken amacımız mesaj sayımızın yüselmesi deiL site yararına işLer yapmamaız.. Yani zaten aktif olan konuyu 2.kez açmak kirlikten başka bişey deiL.. Harcadığınız emekLerin farkındayız gerektiği yerlerde +rep ve teşekkür butonLarına tıkLamayı unutmuyoruz ama konuyu Yönetim gözünden değerlendirirsen çok daha objektif bi sonuç ortaya çıkarabilirsin.. Biraz daha anLayış |
| |
| | #3 (permalink) |
| Administrator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 537410 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: blestear neden böyle bir konu açmaya gerek duyduğunu anlamış değilim? beğendiğimiz konulara +rep verdiğimiz gibi, beğenmediğimiz konular için küçük bir ceza mahiyetinde -rep veriyoruz. arama yapmadan konu açılmasının cezası bandır aslında. hatırlatayım tekrar.. bir dahaki sefere demedi demeyin. iyi paylaşımlar..
__________________ ''Kula bela gelmez Hak yazmadıkça; Hak bela yazmaz kul azmadıkça..!'' |
| |
| | #4 (permalink) |
| Yasaklı Üye... Üyelik tarihi: Oct 2007
Rep Gücü : 0 Rep Puanı : 10170 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: blestear bende zaten site yararına bişi yapmaya çalışıodum madem önemli değil msj sayımızın yükselmesi siz nie msj sayımızı düşürüyosunuz o zaman aynı konuyu açınca...önemli diilse düşürmeyin msj sayısını o zaman |
| |