![]() |
| |||||||
| Siteyle ilgili sorunlar ve şikayetler Siteyle ilgili bir sorununuz veya şikayetiniz varsa ( forum yavaş açılıyor, arama yaparken hata alıyorum, rep veremiyorum, imzamı değiştiremiyorum, ÖZel mesajla rahatsız ediliyorum...) Bu alanda yazınız |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #3 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü : 4836 Rep Puanı : 477348 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Yardim Nasil Anket Acabilirim butonunu tıkladığınızda açılan sayfanın hemen altında şu seçenekler görünecektir:Anket aç Evet Anket açmak istiyorum Anket kaç seçenekli olsun? örn: 4 "Evet Anket açmak istiyorum" seçeneğinin solunda bi kutucuk war o kutucuğu işaretliyorsunuz.. seçeneği konunuza göre belirliyorsunuz..ve anketi açıyorsunuz.. umarım işe yaramıştır .
__________________ ' ![]() ....DüŞ''düŞLEr£.... KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ιℓєтιşιм мαιℓι: Konu Joss tarafından (02.11.07 Saat 04:55 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #4 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: Konum yok
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 766778 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Yardim Nasil Anket Acabilirim O Seçenekler Sadece Yoneticilerde çıkar yani normal üyelerin anket açma yetkisi yoktur bu Birsürü nedenden dolayı kapatıldı...Yönetici olana kadar beklemen gerekiyor ya da çok önemli oldugunu düşündüğün bir anket varsa istek öneri bölümünden Belirtebilirsin.. |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| nasil |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |