![]() |
| |||||||
| Siteyle ilgili sorunlar ve şikayetler Siteyle ilgili bir sorununuz veya şikayetiniz varsa ( forum yavaş açılıyor, arama yaparken hata alıyorum, rep veremiyorum, imzamı değiştiremiyorum, ÖZel mesajla rahatsız ediliyorum...) Bu alanda yazınız |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() | üye adımı değiştirmek istiyorum... az önce bir arkadaşın açmış olduğu konuda öğrendim üye adımızın değiişmesi mümkünmüş.. eğer mümkünse bende üye adımı değişmek istiyorum.. üye adımın lifecause olarak değişmesini istiyorum... |
| |
| | #2 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 1 Nerden: Diyarbakır
Ettiği Teşekkür: 208 155 Mesajına 353 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 715951 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: üye adımı değiştirmek istiyorum... aslında değişmiyor ama bazen iyi tarafımıza denk gelirseniz değişebilir. Forumda herkes sana matrax diye hitap ediyor şimdi ismin değişince ne olacak? orda yazılanlar havada kalacak kaldı ki senin mesaj sayın daha yüksek ben daha çok mesaj sayısı az olanlar için sorun görmüyorum yine de sen bilirsin bir defalık hakkın var |
| |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Kullanıcı No: 8689 Yaş: 17 Nerden: Bahçelievler
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 44847 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: üye adımı değiştirmek istiyorum... peki chaos ilgilendiğin için teşekkür ederim... diğer sitelerde ve msn de nickim olduğu için deişmek istemiştim ama doğru söylüyorsun.. kusura bakma... |
| |
| | #4 (permalink) |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Kullanıcı No: 1785
Ettiği Teşekkür: 12 41 Mesajına 76 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 315526 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: üye adımı değiştirmek istiyorum... arkadaşlar bence mümkün oldugu kadar üye adı değiştirilmesin çünkü herkes sizi o isimle taniyo en baştan üye olurken iyi düşünün ki her zaman kullandığınız sevdiğiniz isimler seçmeye çalışın.... ben şimdi değiştirsem ismimi hoş olur mu bu kim yaa nerden çıktı demezler mii
__________________ imza yerine parmak bassam olmazmı İletişim Mail & Msn : azrailangel@sanalkam pus.org |
| |
| | #5 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Kullanıcı No: 8689 Yaş: 17 Nerden: Bahçelievler
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 44847 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: üye adımı değiştirmek istiyorum... yetkili arkadaşlardan ricam konunun silinmesidir boşa kalabalık yapmasın... şimdiden teşekkürler... |
| |
![]() |
| Tags |
| degisim, uye adi |
| Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |