![]() |
| |||||||
| Siteyle ilgili sorunlar ve şikayetler Siteyle ilgili bir sorununuz veya şikayetiniz varsa ( forum yavaş açılıyor, arama yaparken hata alıyorum, rep veremiyorum, imzamı değiştiremiyorum, ÖZel mesajla rahatsız ediliyorum...) Bu alanda yazınız |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 (permalink) |
| Süper Üye ![]() | site değişime uğramadan yani şu son halini almadan önce ana sayfaya tıklandığında sol kısımda başlıklar halinde vardı ama şimdi konu açmaya kalktığımda açacağım zaman yazılmış konulardan bulmaya çalışıp oralardan açıyorum zor oluryor biri bana yardım etsin lütfen şimdi konu başlıklarına nasıl ulaşabiliyoruz? yardım edecek kimse yok mu yaaaaa? Last edited by daoisart; 04.08.07 at 07:23. |
| |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Join Date: Sep 2006 Kullanıcı No: 89 Age: 22
: 31 Rep Puanı : 290583 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap : Form Konulari Arkadaşım kusura bakma modların hepsi şuan konu taşımakla meşgul ondan mesajını geç görük evet server degişince sitede bazı şeylerde değişti ama zamanla eski halini alacak ve dahda iyi olacak . Konu açarken başlıkları görmek için o anasayfa yazan yerin yanında forum da yazıyor . Foruma tıkladıgında tum baslıklar var oradan uygun konuyu açarsın . Umarım sorunu dogru anlamısımdır
__________________ ____________________ _______________ ![]() l MSN: daoisart@sanalkampus .org --------------------------------------------- |
| |
![]() |
| Tags |
| form, konulari |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |