![]() |
| |||||||
| Siteyle ilgili sorunlar ve şikayetler Siteyle ilgili bir sorununuz veya şikayetiniz varsa ( forum yavaş açılıyor, arama yaparken hata alıyorum, rep veremiyorum, imzamı değiştiremiyorum, ÖZel mesajla rahatsız ediliyorum...) Bu alanda yazınız |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #6 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() | --->: nOktaLıV!rgüL kullanicisina tesekkür edilen tüm mesajlari bul neyse artıkın başka eyleme ![]() teşekkür ederiz dimi arkadaşlaar
__________________ ![]() nedervişlergelmiştia leme nebağrıyanıkYunuslar ,, şimdihancınınbirsoru sundasaklıydıhercüml e şimdihanınkütüphanes indesaklıydıbirrüya adımderviş,,adım bilmiş,,adımhiç,,adı m sonsuzlukaynasındabi rkervan |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Join Date: Sep 2006 Kullanıcı No: 1
: 259 Rep Puanı : 742253 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: nOktaLıV!rgüL kullanicisina tesekkür edilen tüm mesajlari bul Arkadaşlar ordaki teşekkür farklı, biz sayfayı yenilemeden teşekkür etmeyi gizli içerikten farklı olarak koyduk. Sizin istediğiniz teşekkürler, teşekkür ile mesajınızın açılması eklentisidir ve zaten forumdan da kaldırılmıştır şuan yok. Yani şuan size teşekkür edilen mesajları göremezsiniz bütün olarak... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Hızını Alamayan Üye ![]() ![]() Join Date: Apr 2007 Kullanıcı No: 3920
: 0 Rep Puanı : 90676 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: tesekkür edilen tüm mesajlari bul sorunu bilgilendirdigin icin tşkler ...
__________________ ....ThE_bEsT_Of_By_HyPaN iS_@_MuRtİ.... ![]() sorunlarınız icin.... :::....::: msn ...:::... hypanis@sanalkampus. org |
| | |
![]() |
| Tags |
| tesekkur, edilen, tum, mesajlari, bul, sorunu |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |