![]() |
| |||||||
| Siteyle ilgili sorunlar ve şikayetler Siteyle ilgili bir sorununuz veya şikayetiniz varsa ( forum yavaş açılıyor, arama yaparken hata alıyorum, rep veremiyorum, imzamı değiştiremiyorum, ÖZel mesajla rahatsız ediliyorum...) Bu alanda yazınız |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
![]() bayadır msnime davet gelip duruyo,nicleri o kadar ilginç ki neyse kabul etmiyorum dün bi açtım msn'i 10'a yakın kişi davet göndermiş rasgele birini kabul ettim. neyse ilk o yazdı ; msn adresini bana gelen tanıtım msjından aldım dedi ve bi çok kişinin msn adresi yazıyodu o siteden,haberin olsun istedim siliyorum adresini, dedi çıktı. tamam imzama mail adesimi yazdım ama gelen kişilerin nickleri genelde dini msj içerikli,ölümle ilgili filan içlerinden bi kaç tanesi normaldi ![]() anlamadığım ne tanıtı mı ? msn adreslerinin orda ne işi var ha bu arda admin olmayan(sk uzantısız olanların) msn adreslerinden de yazdı bana,inanayım diye. mail gelmiyo bana kimseden bu adresime de!!!!!!!!! aranızda acep bilen,rastgelen var mı böyle bir şeyle? keklendim gibi bi his de yok değil hani içimde
__________________ ![]() Muss es sein? Es muss sein! | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü : 4836 Rep Puanı : 477348 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: msn aderesleri dolaşıyoo sanırım ÖnceLikle şunu beLirtelim geçen zamanlarda tekrar bu tarz bir sorunla karşılaşıldı uzun oluyor sk.uzantılı maillere dadanma olayı filan.. Ama bu sorun hallice yoluna koyuldu.. Bu sorunun site ile alakalı olduğunu sanmıyorum.. Şöyle olabilir bir arkadaşın listesindeki tüm kişilere 1 mail yollamış olabilir we toplu maillerde kime gidiyorsa mail yollanan tüm kişilerin mail adresleri çıkar oradan eklemiş olabilirler seni de..Yoksa bir tanıtım maili vs.ile ilgili olabilecek birşey değiL..
__________________ ' ![]() ....DüŞ''düŞLEr£.... KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: şoordan Yaş: 22
Rep Gücü : 7506 Rep Puanı : 748703 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: msn aderesleri dolaşıyoo sanırım yaov guzummm ben nicklerden şüphelendim yoksa salla istedikleri kadar eklesinler,alsınlar msn adresini çokta tııınnn yani dediğim gibi nickler den kaptım ha bu arada joss konumda da dediğim gibi,ateş böcee mail adresime şimdiye dek çevremden hiç biri bilmiyo,şimdiye dek de live mess. başka kimse mail gönderen olmadı diğerleri işlev halinde.neyse fazla takmadım zaten
__________________ ![]() Muss es sein? Es muss sein! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| adres, msn, sikayet, sorun, tanitim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |