![]() |
| |||||||
| Siteyle ilgili sorunlar ve şikayetler Siteyle ilgili bir sorununuz veya şikayetiniz varsa ( forum yavaş açılıyor, arama yaparken hata alıyorum, rep veremiyorum, imzamı değiştiremiyorum, ÖZel mesajla rahatsız ediliyorum...) Bu alanda yazınız |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #2 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: Konum yok
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 766778 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: siteyeden kopuyom yardım? Farklı tarayıcı varsa bir de onunla deneyin. Explorer'ın geçici sorunlarından olabilir. Bugün bu tarz bir sorun gelmedi hiç! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| [eLzeM] ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: çikoLata diyarından =)
Rep Gücü : 4464 Rep Puanı : 444246 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: siteyeden kopuyom yardım? ßende de oluo bu 2 gün olmadı ama daha önce girmeye çalıştığımda bembeyaz bi sayfa çıkıodu.. firefox kullanıorum explorer dan da denedim aynı şey çıkıodu.. ama dediğim gibi bu 2 gündür rahatça girebiliorum ![]()
__________________ Ben bir kelebeğim Yarın öleceğim Kanatlarım emanetti Çırılçıplak gömüleceğim ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: Konum yok
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 766778 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: siteyeden kopuyom yardım? Sabredin arkadaşlar ay sonunda bir değişim sözkonusu, sitenin hiti arttıkça, eklentiler çoğaldıkça serverdaki işlemci ve ram kullanımı artıyor. Haliyle hosting firması da kısıtlama koyuyor. Bu da sitenin limitleri aşması halinde otomatik askıya alınması, database error hatası vermesine neden oluyor. Hem maddi hem zaman açısından bizi zora sokan bir süreç ama umarım yüzümüzün akıyla çıkarız.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| yardim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |