![]() |
| |||||||
| Siteyle ilgili sorunlar ve şikayetler Siteyle ilgili bir sorununuz veya şikayetiniz varsa ( forum yavaş açılıyor, arama yaparken hata alıyorum, rep veremiyorum, imzamı değiştiremiyorum, ÖZel mesajla rahatsız ediliyorum...) Bu alanda yazınız |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #2 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: Konum yok
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 766778 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Kod sorunu sanırım? Ne ki bu ? bu sorun oldugu anda linki verebilir misin? bana kalırsa sayfa tam yüklenmiyor. bu hatayı aldığında F5 le ekranı yenilemeyi dener misin |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Süper Moderatör ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 22
Rep Gücü : 6417 Rep Puanı : 639805 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Kod sorunu sanırım? Ne ki bu ? Evet sayfayı yenileyince düzeliyor ve bu yüzden bi sorun oluşturmuyor bana ama exprolarında firefoxunda son sürümünü kullanıyorum? Tarayıcımda bi sorun olduğunu düşünmüyorum "çok anlıyormuşum gibi" ama diğer herhangi bi sitede böyle bi sorunla karşılaşmıyorum.. Sorunla tekrar karşılaşırsam burdan bildiririm.. İlqqiniz için teşekkürler arkadaşLar |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| acilmiyor, agir, arapsaci d, kodlar, sayfa, sorun, yavas |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |