![]() |
| |||||||
| Siteyle ilgili sorunlar ve şikayetler Siteyle ilgili bir sorununuz veya şikayetiniz varsa ( forum yavaş açılıyor, arama yaparken hata alıyorum, rep veremiyorum, imzamı değiştiremiyorum, ÖZel mesajla rahatsız ediliyorum...) Bu alanda yazınız |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #6 (permalink) |
| Mega Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 23
Rep Gücü: 1793 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: nasıl slayt koyabilirim bende bilmiyordum ama azrailangel kardeşimin verdiği adres sayesinde artık koyabiliryorum. çok koyalmiş sana da o siteyi tavsiye ederim. mutalaka bak. |
| |
| | #8 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 22
Rep Gücü: 2769 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: nasıl slayt koyabilirim ewt resim formatinda eklerseniz bence daha guzel olur indirmeyle ugrasmayiz ![]() yada http://www.rapidshare.com/ bu adresdende link verebilirsiniz
__________________ ____________________ _______________ l MSN: daoisart@sanalkampus .org --------------------------------------------- |
| |
| | #9 (permalink) |
| !-ThE ßiG BaD AdmiN-! ![]() Üyelik tarihi: Jan 2006 Nerden: from hell Yaş: 27
Rep Gücü: 1000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: nasıl slayt koyabilirim evet mantıkLı bırsey egerkı sLaytLarı resım haLıne getırıp onLarıda hareketLı gıf haLıne getırebıLırsen(bıraz kuLfetLı bısey)resım dosyası oLaraktan sıteye ekLeyebıLırsınız...
__________________ İnsanda oLmaz ise edep NeyLesin medrese mektep Okusa aLim olsa |
| |
![]() |
| Tags |
| nasil, slayt, koyabilirim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |