![]() |
| |||||||
| Siteyle ilgili sorunlar ve şikayetler Siteyle ilgili bir sorununuz veya şikayetiniz varsa ( forum yavaş açılıyor, arama yaparken hata alıyorum, rep veremiyorum, imzamı değiştiremiyorum, ÖZel mesajla rahatsız ediliyorum...) Bu alanda yazınız |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #2 (permalink) |
| !-ThE ßiG BaD AdmiN-! ![]() Üyelik tarihi: Jan 2006 Kullanıcı No: 3015 Yaş: 27 Nerden: from hell
Ettiği Teşekkür: 13 25 Mesajına 36 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 189720 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: nasıl slayt koyabilirim SLAYTI O SEKILDE EKLEME SANSIN YOK KARDESIM ANCAK RAPID VEYA BENZER SITELERDEN BIRINE UPLOAD EDEREK FORUM ICERISINDE LINKINI PAYLASABILIRSIN KOLAY GELSIN...
__________________ İnsanda oLmaz ise edep NeyLesin medrese mektep Okusa aLim olsa |
| |
| | #3 (permalink) |
| Mega Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 174 Yaş: 23
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 177999 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: nasıl slayt koyabilirim ilgin için saol kardeş lakin ben bu işlerden pek anlamadiğim için rapid de baktımda bişey yapamadım basit bi site yok muydu |
| |
| | #4 (permalink) |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Kullanıcı No: 1785
Ettiği Teşekkür: 12 42 Mesajına 77 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 315526 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: nasıl slayt koyabilirim sanırım bu işine yarar www.dosyam.net
__________________ imza yerine parmak bassam olmazmı İletişim Mail & Msn : azrailangel@sanalkam pus.org |
| |
![]() |
| Tags |
| nasil, slayt, koyabilirim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |