![]() |
| |||||||
| Siteyle ilgili sorunlar ve şikayetler Siteyle ilgili bir sorununuz veya şikayetiniz varsa ( forum yavaş açılıyor, arama yaparken hata alıyorum, rep veremiyorum, imzamı değiştiremiyorum, ÖZel mesajla rahatsız ediliyorum...) Bu alanda yazınız |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| bildir butonı işe yara mıyor mu yanlış bi şey gördüğümde, sürekli yetkilileri bire bir rahatsız etmek hoş olmuyor diye bir kaç kere "bildir" butonunu denedim. ilk deneyişimde ilgili üyeye müdahele edilmeyince bizzat moderatorlarden birine başvurdum, sağolsun hemen sorunu halletti. bir iki gün öncede bi program ararken bi üyenin laahlaki avartı ile karşılaştım "bildir" butanuna basarak ilgili açıklamayı yapmtım. lakin görüyorumki hala o kişinin avartı duruyor. (belki o üye siteye fazla girmiyor ama üye resmi duruyor ve bu beni rahatsız ediyor) yetkililere birebir ulaşmak daha mı iyi??? üyelerden bi ricam buranın yasallaştığını unutmasınlar. her yaştan 7 den 77ye herkes üye olabilir. buna göre paylaşımlarda bulununuz, buna göre mesaj yazınız. lütfen!! paylaşımlarınız öğretici, bilgi verici, eğlendirici olsun. ahlak sınırlarınız zorlamayınız. saygılarımla...
__________________ ![]() YÜREK YANMADIKÇA, GÖZ YAŞARMAZ... | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: Konum yok
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 766778 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: bildir butanı işe yara mıyor mu Bildir butonuyla gelen her uyarıyı dikkate alıyoruz. Seninle alakalı hiç bildiri gelmedi bir sorun var sanırım. Fakat periyim, skyline, c.ronaldo gibi uyelerimizin bildirileri sürekli geliyor ve gerekli işlemler yapılıyor zaten.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Mega Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 23
Rep Gücü : 1792 Rep Puanı : 177999 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: bildir butanı işe yara mıyor mu ilginç. bildir butonuna basınca mesaj kısmı çıkıyor ve oraya şikayetlerimi yazıyorum. iletiliyor. benim sistemimle mi ilgili nasıl gitmiyor anlamadım. ne yapmam gerekir, ayarlarla ilgili olabilirmi ?? ama ilk dediğim bildiri gitmiş sanırım azrailangel e şikayetimi soyleyince o an panele bakmadığını söylemisti ve üyeye müdahale etmişti. sonuncusunda da bu konuyu açtıktan sonra RashoAga bizzat üye adını benden alarak müdahale etti. saygılarımla...
__________________ ![]() YÜREK YANMADIKÇA, GÖZ YAŞARMAZ... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: Konum yok
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 766778 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: bildir butanı işe yara mıyor mu Bildirimi yaptığın kategorideki moderatöre gidiyor mailler ve ben çoğunda ekliyim, sanırım senin bildir yaptığın forumda benim mailim ekli değildir ve ilgili moderatörde maillerine geç bakmıştır ya da gözden kaçırmıştır yoksa sıklıkla kullanılan bir butondur ve görünür olsun diye de yerini değiştirmiştim. Aksi halde floodlar artıyordu herneyse ben mailimin ekli olmadığı yerlere de ekliyorum bundan sonra fazla beklemezsin inşallah. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| bildir butonu |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |