![]() |
| |||||||
| Siteyle ilgili sorunlar ve şikayetler Siteyle ilgili bir sorununuz veya şikayetiniz varsa ( forum yavaş açılıyor, arama yaparken hata alıyorum, rep veremiyorum, imzamı değiştiremiyorum, ÖZel mesajla rahatsız ediliyorum...) Bu alanda yazınız |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| rahatsız edici olay Öncelikle herkese selamlar.Benim şikayetim daha doğrusu rahatsızlığım bedava cep melodileri reklamıyla ilgili.Biliyorum bu site binbir emekle ayakta duruyor ve saygı duyuyorum ancak bu reklam forum profiliniz gibi önemli butonların yer aldığı kısmı kapatıyor ve maalesef rahatsızlık verici boyutu ortaya çıkıyor.Acaba kayma problemini ortadan kaldıabilirmisiniz?H erkese teşekkürler iyi forumlar
__________________ Kul Köle Olma İşini Yap,Kedi Gibi Pusma Ayağa KALK!!! ------------------------------------------- ![]() iletişim: deltri@sanalkampus.o rg | |
| |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: istanbul Yaş: 31
Rep Gücü : 1426 Rep Puanı : 140507 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: rahatsız edici olay saolasın
__________________ LA İLAHE İLLALLAH "Ey iman edenler! Allah'tan sakınılması gerektiği şekilde sakının ve ancak müslüman olarak ölün." (Al-i îmran: 102) |
| |
| | #5 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: Konum yok
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 756852 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: rahatsız edici olay Aynı sorun bende olmuyor muhtemel tarayıcı ile alakalı çünkü explorer da bu sorun yok ama mozilla da kayma oluyor bu doğru. Herneyse 1 kişi bile rahatsız oluyorsa bizim için önem teşkil etmektedir bu yüzden kaldırıyoruz reklamı... |
| |