![]() |
| |||||||
| Siteyle ilgili sorunlar ve şikayetler Siteyle ilgili bir sorununuz veya şikayetiniz varsa ( forum yavaş açılıyor, arama yaparken hata alıyorum, rep veremiyorum, imzamı değiştiremiyorum, ÖZel mesajla rahatsız ediliyorum...) Bu alanda yazınız |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| üye ve profil resmimi değiştiremiyorum. yani sadece formdaki resimler görünüyo kişsel avatar bölümü satırları çıkmıyor sorun ne acaba yardımcı olusanız sevinirim....
__________________ ![]() Uyan TÜRK evladı uyan!! Otuz kupona alınmadı bu VATAN!! Ateşe dayanabileceğin kadar günah işle!! imza yerine parmak bassam olmazmı ![]() İletişim Mail & Msn : azrailangel@sanalkam pus.org | |
| |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü : 487 Rep Puanı : 47323 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: avatar sorunu bende de aynı sorun var yaw önceden seçmiş olduğum avatar resmimi değistiremiyorum bende lütfen yardımcı olursanız sevinirim
__________________ Be On Edge Be On Edge Be On Edge |
| |
| | #4 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Rep Gücü : 3678 Rep Puanı : 363874 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: avatar sorunu evet anladığım kadarıyla hepimizde aynı sorun var bilenler varsa yardım lütfen.....
__________________ ![]() Uyan TÜRK evladı uyan!! Otuz kupona alınmadı bu VATAN!! Ateşe dayanabileceğin kadar günah işle!! imza yerine parmak bassam olmazmı ![]() İletişim Mail & Msn : azrailangel@sanalkam pus.org |
| |
| | #5 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: Konum yok
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 766778 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: avatar sorunu O özelliği kapattık arkadaşlar, hem güvenlik hem de hostttaki alan nedeniyle. Sadece süper üye ve daha üstündeki üyeler özel mesaj ile link verip avatarını değiştirebilirler... Süper Üye 200 Mesaj Mega Üye 500 Mesaj Daimi Üye 750 Mesaj |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |