![]() |
| |||||||
| Siteyle ilgili öneri ve istekler Sitemizde olmasını ya da olmamasını istediğiniz bölümler, şekiller, eklentileri bu alandan yazınız. Sitemizin gelişmesinde yardımcı olan arkadaşlar karşılıksız bırakılmayacaktır.. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Forumun anasayfasının altında üye rütbe ve renkleri şu şekilde gösteriyo Administrator | Supermoderator | Moderator |Deneme Moderator | Daimi Üye | Üye |Torpilli Üye | Cezalı burda Daimi üyelerin rengi farklı şekilde gösterilmiş ama forumdaki bir çok daimi üye statüsündeki üyelerin renkleri burda gösterildiği gibi değil....bunu merak ettim...
__________________ Kod: <?php echo ' Forum Kurallarına Uyalım Uymayanları Uyaralım '; echo ' Şampiyon olalım,Bize kupalar al,Baş tacı yapalım,Biz seni Ersun Yanal '; echo ' iletişim : jack.sparrow@trabzonum61.com'; echo ' Namı-Diğer Kaptan Jack Sparrow '; ?> ![]() | |
| |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Avni Aker-Deniz Tarafı KaleArkası Yaş: 20
Rep Gücü : 898 Rep Puanı : 88413 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Küçük Bir soru??? mesala ben ... bide amacım herhangi bir eksiklik falan yakalamak değil...merakımdan soruyorum yanlış anlaşılmasın..yoksa benim için rütbenin rengin bi önemi yok önemli olan birlik beraberlik....
__________________ Kod: <?php echo ' Forum Kurallarına Uyalım Uymayanları Uyaralım '; echo ' Şampiyon olalım,Bize kupalar al,Baş tacı yapalım,Biz seni Ersun Yanal '; echo ' iletişim : jack.sparrow@trabzonum61.com'; echo ' Namı-Diğer Kaptan Jack Sparrow '; ?> ![]() |
| |
| | #5 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Avni Aker-Deniz Tarafı KaleArkası Yaş: 20
Rep Gücü : 898 Rep Puanı : 88413 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Küçük Bir soru???
__________________ Kod: <?php echo ' Forum Kurallarına Uyalım Uymayanları Uyaralım '; echo ' Şampiyon olalım,Bize kupalar al,Baş tacı yapalım,Biz seni Ersun Yanal '; echo ' iletişim : jack.sparrow@trabzonum61.com'; echo ' Namı-Diğer Kaptan Jack Sparrow '; ?> ![]() | |||||||||||||||||||||||
| |