![]() |
| |||||||
| Siteyle ilgili öneri ve istekler Sitemizde olmasını ya da olmamasını istediğiniz bölümler, şekiller, eklentileri bu alandan yazınız. Sitemizin gelişmesinde yardımcı olan arkadaşlar karşılıksız bırakılmayacaktır.. |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 (permalink) |
| Moderator ![]() ![]() | Solaris İşletim Sistemi Alt forumu için Teşekür... Sayın arkadaşlar; Benim ricam üzerine açılmış olan SOLARİS İŞLETİM SİSTEMİ alt forumu için teşekürler... Tüm site yönetici ve ilgililerine teşekürler sağolun emeklerine sağlık ellerinize sağlık... { Herkese teşekürler ama özellikle Chaos'a teşekürler }Tüm Konularda Bilgilerimiz Paylaştıkça Çoğalır... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Join Date: Sep 2006 Kullanıcı No: 1
: 259 Rep Puanı : 742253 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Solaris İşletim Sistemi Alt forumu için Teşekür... Görevimiz ne demek. Üstelik teşekkür edilecek kişi biz değil, bu site için çalışan emek veren tüm üyelerimiz. Yaptığın paylaşımlar ve aktifliğin için biz teşekkür ederiz. |
| | |
![]() |
| Tags |
| solaris isletim sistemi |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |