![]() |
| |||||||
| Siteyle ilgili öneri ve istekler Sitemizde olmasını ya da olmamasını istediğiniz bölümler, şekiller, eklentileri bu alandan yazınız. Sitemizin gelişmesinde yardımcı olan arkadaşlar karşılıksız bırakılmayacaktır.. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Bursa-İstanbul-Edirne
Rep Gücü: 3007 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ders destek bölümünde ilk orta ve yüksek öğrenim ayrımı merhaba herkese. eğitim öğretim ders destek bölümünde ilk öğretim orta öğretim yüksek öğretim(ya da lise üniversite gibi) diye bölümlendirsek daha güzel olmazmı.Çünkü şuan lise dersleri ilkokul dersleri üniversiteninkiler birbirine karışık ve hiç verimli değil. ayrıca sözel bölüm,sayısal bölüm kaldırılıp bunlardaki kaynaklar bahsettiğim bölümlendirme içinde daha düzenli ve faydalı olur.fenbilgisi labrotuarı biyoloji deneyleri,abc öğreniyoruz kaldırılabilir ilk öğretim kısmı içinde toplanabilir. Bilgilerinize iyi forumlar
__________________ Kul Köle Olma İşini Yap,Kedi Gibi Pusma Ayağa KALK!!! ------------------------------------------- ![]() iletişim: deltri@sanalkampus.o rg Konu deltri tarafından (16.01.08 Saat 04:20 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: ekleme yapıldı |
| | |
![]() |
| Tags |
| ders destek, ilkogretim, lise, universite |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |