![]() |
| |||||||
| Siteyle ilgili öneri ve istekler Sitemizde olmasını ya da olmamasını istediğiniz bölümler, şekiller, eklentileri bu alandan yazınız. Sitemizin gelişmesinde yardımcı olan arkadaşlar karşılıksız bırakılmayacaktır.. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #6 (permalink) |
| Süper Moderatör ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 22
Rep Gücü: 5115 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Banlanan arkadaşlara da bir farklılık getirelim değilmi ayrımcılık olmasın Alıntı: Joss´isimli üyeden Alıntı | Mesajı göster erkek üyelere gerek kalmıo ki balım bayanlar seçince seçmeyen kişileri erkek die anlıorus meselam öle bişi işte:AyhAaa bak ben onu düşünememiştim baLım.. Peki banlı üyelerin üzerinde çizgi olduğunu görünce banLı oLdukLarını anLayamıomuyuz?
__________________ . .. ve çocuklarda öLür! . Konu Nercü tarafından (12.12.07 Saat 11:41 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Rep Gücü: 2287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Banlanan arkadaşlara da bir farklılık getirelim değilmi ayrımcılık olmasın farklı ve güzel fikir bende banlanırsam birgün öle yazarsanız sevinrim vasiyetimdir ![]() ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: İkameti yok
Rep Gücü: 1000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Banlanan arkadaşlara da bir farklılık getirelim değilmi ayrımcılık olmasın Alıntı: Nercü´isimli üyeden Alıntı | Mesajı göster GüzeL fikir kuzumm! bırravoo :alkış Madem hazır konu açılmış Aklımıza gelen deişikLikLeri bu başLık aLtından söyleyelim o zaman ? Benim akLımada bi üye rütbelerini gösteren bannerLarın içindeki penguencikLerin yerine kep'Ler koyaLım die bi fikir geLdi? hı bide sanalkampüs bayan üye seçeneği varda 'sanalkampüs erkek üye' seçenei niçin yok efem? Okadar uğraştım penguler için biraz daha dursun da değiştiririz kep ile |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Bursa-İstanbul-Edirne
Rep Gücü: 3007 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Banlanan arkadaşlara da bir farklılık getirelim değilmi ayrımcılık olmasın iyi fikir joss değişiklik iyidir
__________________ Kul Köle Olma İşini Yap,Kedi Gibi Pusma Ayağa KALK!!! ------------------------------------------- ![]() iletişim: deltri@sanalkampus.o rg |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: melekler şehrindenn :))
Rep Gücü: 6470 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Banlanan arkadaşlara da bir farklılık getirelim değilmi ayrımcılık olmasın |
| | |
![]() |
| Tags |
| banlananlar mujde |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |