![]() |
| |||||||
| Siteyle ilgili öneri ve istekler Sitemizde olmasını ya da olmamasını istediğiniz bölümler, şekiller, eklentileri bu alandan yazınız. Sitemizin gelişmesinde yardımcı olan arkadaşlar karşılıksız bırakılmayacaktır.. |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() | Akşam akşam aklıma bir fikir geldi sizlere sunmak istedim herzaman ki gibi ![]() Hep yenilikler site arkadaşlarımıza oluyor hiç banlanan arkadaşları düşünmüyoruz ayıp ![]() Neyse direk konuya girmek istiyorum fikrimi hemen beyan edeyim hemen ![]() Banlanan arkadaşların profilinde cezalı yazısı yerine farklı birşeyler yazsın die düşündüm mesela ''o şimdi banlı ''ve hatta awatar bile buldum ![]() ![]() Rashoaga da bir fikir beyan etmişti nerden bölümüne:ban'dan falan diye ![]() amaç farklılık olsun gırgır olsun böyle bir fikir çıktı bizden yorumlarda sizden ![]() Herkese hayırlı akşamlar... ![]()
__________________ ' 'RenKLi * RüyaLaR'![]() ![]() KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: Last edited by Joss; 17.12.07 at 08:15. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Join Date: Sep 2006 Kullanıcı No: 1
: 259 Rep Puanı : 742253 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Senden başka da kimse düşünmez sanırım banlanan üyeleri, normalde banlanan üyeler bizim için hiçbirşey ifade etmiyor biliyorsun ama sizin hatrınız kalmasın banlanan üyelerin yazısını ve avatarını değiştirelim, en kısa zamanda banlanan birinde görebilirsiniz...:ev et Last edited by Chaos™; 17.12.07 at 04:30. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Join Date: Sep 2006 Kullanıcı No: 163
: 9 Rep Puanı : 411127 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Banlanan arkadaşlara da bir farklılık getirelim değilmi ayrımcılık olmasın Harika teşekkürler ![]() Quote:
![]() Bir bakımdan da ondan buradayız birşeyler bir farklılıklar katabilmek için küçükte olsa
__________________ ' 'RenKLi * RüyaLaR'![]() ![]() KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Süper Moderatör ![]() Join Date: Apr 2007 Kullanıcı No: 3724 Age: 22
: 80 Rep Puanı : 540230 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Banlanan arkadaşlara da bir farklılık getirelim değilmi ayrımcılık olmasın GüzeL fikir kuzumm! bırravoo :alkış Madem hazır konu açılmış Aklımıza gelen deişikLikLeri bu başLık aLtından söyleyelim o zaman ? Benim akLımada bi üye rütbelerini gösteren bannerLarın içindeki penguencikLerin yerine kep'Ler koyaLım die bi fikir geLdi? hı bide sanalkampüs bayan üye seçeneği varda 'sanalkampüs erkek üye' seçenei niçin yok efem?
__________________ . Kalbimden Dü$er Sevi$meler .. . |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Join Date: Sep 2006 Kullanıcı No: 163
: 9 Rep Puanı : 411127 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Banlanan arkadaşlara da bir farklılık getirelim değilmi ayrımcılık olmasın Quote:
anlıorus meselam öle bişi işte:Ayh
__________________ ' 'RenKLi * RüyaLaR'![]() ![]() KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: | |
| | |
![]() |
| Tags |
| banlananlar mujde |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |