![]() |
| |||||||
| Siteyle ilgili öneri ve istekler Sitemizde olmasını ya da olmamasını istediğiniz bölümler, şekiller, eklentileri bu alandan yazınız. Sitemizin gelişmesinde yardımcı olan arkadaşlar karşılıksız bırakılmayacaktır.. |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() | ben düşündüm de ders destek merkezine meslek dalları we hakkında açıklayıcı bilgiler weren bir bölüm açılsa iyi olur görüyorum ki meslekler hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlar war serbest bir topice konu açılacağına meslek dalları bölümün de kendi dalına ait istekler yapılır biz de arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırız elimizden geldiğince,,, Liseli arkadaşlara öss hakkında da yardımcı olur bence istedikleri meslek dallarına ait açıklayıcı bilgiler işlerine yarayacaktır..
__________________ ' 'RenKLi * RüyaLaR'![]() ![]() KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| |
| | #2 (permalink) |
| Admin'in Kuzeni ![]() ![]() Join Date: Sep 2006 Kullanıcı No: 208
: 12 Rep Puanı : 220149 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: ders derstek merkezine artı bir konu.. güzel bir fikir joss inşallah isteğin olur saol
__________________ ah fındığım fındığım, dallarına konduğum, vermedi seni bana, sakalını yolduğum... Modifiye Araçlarını Tek Başlıkta Görmek İçin Tıkla Tüm Komik Resimleri Tek Başlıkta Görün MuMİ@sanalkampus.org eminyazgan@hotmail.c om |
| |
| | #3 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Join Date: Sep 2006 Kullanıcı No: 1
: 261 Rep Puanı : 747887 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: ders derstek merkezine artı bir konu.. Güzel fikir tabi fakat çok fazla bölüm var ve hepsinin açıklaması var. Eğer paylaşımları yaparım diyorsan açalım ama açtıktan sonra boş durmasını istemem, benim zamanım yok o yüzden bir kişinin bunu üstlenmesi lazım. Bölüm açmak kolay önemli olan içeriğini geliştirmek.. |
| |
| | #4 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Join Date: Sep 2006 Kullanıcı No: 163
: 9 Rep Puanı : 411127 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: ders derstek merkezine artı bir konu.. ya ben zaten ilgilenicem meslekler die aç konunun içinede sabit bi meslek istekleri falan die konu aç oraya istekler yapılır bende eklemeye başlarım meslek dallarını falan ok yardımcı olucaktır eminim herkeze bu bilgiler !
__________________ ' 'RenKLi * RüyaLaR'![]() ![]() KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| |
| | #5 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Join Date: Sep 2006 Kullanıcı No: 1
: 261 Rep Puanı : 747887 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: ders derstek merkezine artı bir konu.. Aşağıda vereceğim linkten zaten yardım ediliyor bu yüzden istek için ayrı bir forum gereksiz şu aşamada. Bununla ilgili güzel paylaşımlar ders destek merkezine açılırsa ben yeni bir forum açar taşırım içerisine. Şimdi açarsam içi boş kalacak bundan eminim.. İstek için çok teşekkürler ilginiz içinde +1000 rep http://www.sanalkampus.org/forum/yardim-327/ |
| |
![]() |
| Tags |
| destek merkezi |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |