![]() |
| |||||||
| Siteyle ilgili öneri ve istekler Sitemizde olmasını ya da olmamasını istediğiniz bölümler, şekiller, eklentileri bu alandan yazınız. Sitemizin gelişmesinde yardımcı olan arkadaşlar karşılıksız bırakılmayacaktır.. |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() | sitemizde bazı arkadaşlar sırf mesaj sayıları yükselsin diye sohbet bölümünde sabahlarken biz sitemizi daha iyi yerlere getirmek için konu paylaşımı we konulara emek wermekle meşgulüz..bunun yanı sıra konulara werilen saçma cewaplar üyelerimizin konulara duyarsız olsalar bile msj sayılarını yükseltmek amaçlı konuyu birkez bile okumadan emeğe alakası olmayan cewaplar weriyorlar..''tşk,sa olasın ''tarzı cwplar.. emeğe karşılığını wermek teşekküretmek we konuyu doğru düzgün hakkıyla yorumlayıp değerlendirmektir... biraz önce açtığım konuya açımdan saygısız bir cewapla karşılaştım kişinin kendisine gayet düzgün bir şekilde sorulan soruyu alaycı bir şekilde yorumlaması gerçekten hiç hoş değil...kendisine de bukonuda bir cwpta bulunarak kapattım konuyu..yani demek istediğim insanlar meşgalesi olmayan konulara madem giriyor emeğine saygı göstersin sadece msj sayılarını yükseltmek ws.için kalabalk yapmasın.. bu yüzden benim önerim sohbet tarzı bölümlerde mesaj sayıları yükseltilmesin dikkate alınırsa sewinirim..
__________________ ' 'RenKLi * RüyaLaR'![]() ![]() KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Join Date: Jun 2007 Kullanıcı No: 7230 Age: 18
: 151 Rep Puanı : 201711 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: sadece msj sayıları yükselsin diye sohbetten hiç çıkmama.. sana katılıyorum sadece msj yazmakla olmaz konu açmak da gerekir,fakat ilgisi olmayan bi konuya bile teşekkurler yazmak bnce saygıdandır,ayrıca o bahsettığin uyenın hal ve hareketlerınden kımse memnun deıl kendını duzeltır inşallah ne dıelım Last edited by akhılleus; 20.08.07 at 08:19. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Join Date: May 2007 Kullanıcı No: 4763
: 0 Rep Puanı : 97430 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: sadece msj sayıları yükselsin diye sohbetten hiç çıkmama.. Walla Haklisin Konusu Hiç Olmayanin Mesajlari Masallah O Biçim Yüksek Sohbet Bölümünü Ve Benzer Yerleri Biraz Kisitlamak Lazim...... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Admin'in Kuzeni ![]() ![]() Join Date: Sep 2006 Kullanıcı No: 208
: 12 Rep Puanı : 220149 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: sadece msj sayıları yükselsin diye sohbetten hiç çıkmama.. katlıyorum sana joss zaten senle bu konu hakkında msn de konuşmuştuk
__________________ ah fındığım fındığım, dallarına konduğum, vermedi seni bana, sakalını yolduğum... Modifiye Araçlarını Tek Başlıkta Görmek İçin Tıkla Tüm Komik Resimleri Tek Başlıkta Görün MuMİ@sanalkampus.org eminyazgan@hotmail.c om |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Join Date: Sep 2006 Kullanıcı No: 163
: 9 Rep Puanı : 411127 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: sadece msj sayıları yükselsin diye sohbetten hiç çıkmama.. Quote:
__________________ ' 'RenKLi * RüyaLaR'![]() ![]() KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: | |
| | |
![]() |
| Tags |
| msj sayilari |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |