![]() |
| |||||||
| Siteyle ilgili öneri ve istekler Sitemizde olmasını ya da olmamasını istediğiniz bölümler, şekiller, eklentileri bu alandan yazınız. Sitemizin gelişmesinde yardımcı olan arkadaşlar karşılıksız bırakılmayacaktır.. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() | Öncelikle merhabalar herkese.Ben kültür sanat bölümünde kişisel gelişim diye bir bölüm görmedim(eğer eksik bakmadıysam) acaba diyorum günümüzde çok talep gören bu konu üzerine bir bölüm açmanız mümkün müdür? herkese saygılar ve iyi forumlar diliyorum. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Kullanıcı No: 4045 Nerden: JerusAlem
Ettiği Teşekkür: 321 76 Mesajına 157 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 564286 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Kişisel Gelişim gözel fikür,,, büüklerimize soralim bide yönetiiiiiiiiiiiiiii im duy sesimiziii ![]() haydin kampüs açılış vaaaar inş :S |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Kullanıcı No: 1498
Ettiği Teşekkür: 109 32 Mesajına 53 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 312054 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Kişisel Gelişim olabilir, fena fikir değil bence ![]() Konu skyline tarafından (30.07.07 Saat 12:04 ) değiştirilmiştir.. Sebep: bence... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 1 Nerden: Diyarbakır
Ettiği Teşekkür: 208 155 Mesajına 353 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 715951 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Kişisel Gelişim Güzel fikir umarım dediğin gibi tutar da emeklerimiz boşa gitmez. Önerilerle sitemiz daha iyi olacak İnşallah +1000repKİŞİSEL GELİŞİM KATEGORİSİ Konu Chaos™ tarafından (30.07.07 Saat 04:02 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
| Tags |
| kisisel, gelisim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |