![]() |
| |||||||
| Siteyle ilgili öneri ve istekler Sitemizde olmasını ya da olmamasını istediğiniz bölümler, şekiller, eklentileri bu alandan yazınız. Sitemizin gelişmesinde yardımcı olan arkadaşlar karşılıksız bırakılmayacaktır.. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() | Sohbet üzerine Merhaba.Benim sohbetle ilgili bir istekte bulunmak istiyorum.Acaba forumda site üzerinden rahat rahat konuşabileceğimiz irc tarzı bişi olamaz mı?.Geçen bir yerde gördüm sadece üyeler konuşabilio kendi nickleriyle rahat rahat sohbet oluyor.Çünkü çevrimiçi sohbet kısmında yazılan mesajların çoğu meraba ben de burdayım oluyor ve iletişim bu sebeple zor oluyor.Bilgilerinize . |
| |
| | #2 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 1 Nerden: Diyarbakır
Ettiği Teşekkür: 215 160 Mesajına 363 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 718951 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Sohbet üzerine Bu tarz istekler daha önce de çok geldi, ve biz pek sohbetten yana değiliz aslında. Amacımız paylaşım ve dostluklar edinmek. İşin içine sohbet girdi mi biraz karışıyor ortalık, ikinci bir hususta, vbulletine uygun (yani sitenin yapısına) çok sağlam sohbet sistemlerinin olmaması mevcutların güvenlik açığı olduğu ya da yarım yamalak kapatıldığı. Ama bu istek zamanla daha da artacaktırç ozaman düşünürüz olmazsa. En kısa zamanda da online olanlar arasında bir messenger denemesi yapacaz bakarız tutarsa test eder onaylarız.. Önerin için sağol +1000 rep |
| |
![]() |
| Tags |
| sohbet, uzerine |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |