![]() |
| |||||||
| Siteyle ilgili öneri ve istekler Sitemizde olmasını ya da olmamasını istediğiniz bölümler, şekiller, eklentileri bu alandan yazınız. Sitemizin gelişmesinde yardımcı olan arkadaşlar karşılıksız bırakılmayacaktır.. |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() | Biraz önce bir forum sitesine rast gele göz gezdirdim tabi bizim kampüsümüs kaar güsel değil ama profil bilgilerinde birşey dikkatimi çekti: Adamlar profil bölümüne kan grupplarınıda yazmışlar bizde böyle birşey yapsak iyi olmaz mı ? |
| |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Join Date: May 2007 Kullanıcı No: 4045
: 332 Rep Puanı : 572756 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Profil bilgileriyle ilgili bir isteğim var :) yönetiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiim ne dersiniiiiiz fena fikir deil lakin iğne korkusu sebebiylen kan grubunu bilmeyenler de olabiler :S
__________________ ![]() nedervişlergelmiştia leme nebağrıyanıkYunuslar ,, şimdihancınınbirsoru sundasaklıydıhercüml e şimdihanınkütüphanes indesaklıydıbirrüya adımderviş,,adım bilmiş,,adımhiç,,adı m sonsuzlukaynasındabi rkervan |
| |
| | #5 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Join Date: Jul 2007 Kullanıcı No: 9762
: 0 Rep Puanı : 296856 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Profil bilgileriyle ilgili bir isteğim var :) güzel bir öneri fakat allah korusun bişi olduğunda kaç kişi aynı şehirde ki ve p şehrin nerelerinde sonra bişey olduğu zaman nasıl anlıycaz o da var |
| |
![]() |
| Tags |
| profil, bilgileriyle, ilgili, bir, istegim, var |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |