![]() |
| |||||||
| Siteyle ilgili öneri ve istekler Sitemizde olmasını ya da olmamasını istediğiniz bölümler, şekiller, eklentileri bu alandan yazınız. Sitemizin gelişmesinde yardımcı olan arkadaşlar karşılıksız bırakılmayacaktır.. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Üye ![]() | Daha yeni üye oldum ama birkaç isteğim olacak. Umarım değerlendirmeye alınır. Öncelikle imza alanı çok büyük geldi gözüme. sayfayı uzattıkça uzatıyor. İmzası olmayanların (mesela ben) bile post unun altında uzun bir boşluk var. bu düzeltilirse daha iyi olacak gibi geliyor. İkinci olarak firefox yükleyin yazan link imza bölümünde olsa daha iyi olabilir. çünkü yazılan msj larla karışıyor (en azından bana göre). Bu pek önemli olmayabilir ama imza alanı düzeltilirse çok iyi olur diye düşünüyorum. İstek olarak değil de sadece tavsiye olarak ele alın. Şimdiden teşekkürler |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 1 Nerden: Diyarbakır
Ettiği Teşekkür: 208 155 Mesajına 354 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 715951 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: İmza alanı ve postbit hakkında Öncelikle öneri yapman çok güzel, öneriler sayesinde bu site bu hale geldi. kullanan sizlersiniz bu yüzden istekleriniz önemli bizler için. İmzalara daha çok yeni üyelere yardım amaçlı linkler koyuyoruz (arama yapın, istek yaparken dikkat, nasıl konu açarım..vs gibi) kaldırdığımız taktirde bu kısıtlanacak ve yine biz çekeceğiz sıkıntısını. firefox yazısının yeri ise yine üyelere kolaylık olsun diye yapılmış bir eklentidir. Ama çoğunluk olmamasını isterse ve imzaya kaydırılmasını isterse yaparız sorun değil |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Kullanıcı No: 9272 Yaş: 21 Nerden: Ankara-Eskişehir karışık
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 3245 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: İmza alanı ve postbit hakkında sizlerin imzası gayet normal. elbetteki bilgilendirme yapacaksınız. ama imzası kısa olanlar yada hiç olmayanlar için o boşluk biraz gereksiz gibi. vbulletin i tam bilmediğim için orası düzeltilebilir mi onu da pek bilmiyorum. Çok fazla olacak gibi ama bi istekte daha buluniyim konu başına 1 sayfada gösterilen mesaj sayısı sanırım 5. bu daha yüksek tutulursa daha iyi olabilir mi acaba? |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 1 Nerden: Diyarbakır
Ettiği Teşekkür: 208 155 Mesajına 354 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 715951 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: İmza alanı ve postbit hakkında Alıntı:
İkinci isteğinin cevabı; Profilinden > Ayarları değiştir > Her sayfada gösterilecek Mesaj ayarları seçeneğinden değiştirebilirsin... | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Kullanıcı No: 9272 Yaş: 21 Nerden: Ankara-Eskişehir karışık
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 3245 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: İmza alanı ve postbit hakkında walla ikinciyi söylediğiniz çok iyi oldu biraz zorluk çekiyodum o konuda |
| | |
![]() |
| Tags |
| imza, alani, postbit, hakkinda |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |