![]() |
| |||||||
| Siteyle ilgili öneri ve istekler Sitemizde olmasını ya da olmamasını istediğiniz bölümler, şekiller, eklentileri bu alandan yazınız. Sitemizin gelişmesinde yardımcı olan arkadaşlar karşılıksız bırakılmayacaktır.. |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye | paylaşım yapacağım onay var mı Sevgili Gençler, Üniversiteler arası bilgi paylaşım platformu adı altında etkinlik sürdürdüğünüz için yazma gereksinimi hissettim . Çünkü benim üniversite hayatım biteli çok oldu , hatta iş hayatımın da sonuna yaklaştım . Ama zamanımı boşa geçirmemek adına eskiden beri var olan kitap ve müzik tutkumu geliştirmeye çalışıyorum . Oldukça zengin bir kitaplığım ve müzik arşivim var . Ancak şu ana kadar sadece bana aitti . Şimdi sadede geleyim . Yani ben üniversiteli değilim ya da yaşlıyım diye elimdekileri sizinle paylaşamaz mıyım? Ben nasıl sizin forumunuzdan yararlanıyorsam karşılığında eksik olduğunu gördüğüm konularda katkıda bulunmak isterim . Ancak bunu yapabilmek için onayınızı almak gerektiğini düşündüm . Verimli çalışmalar diliyorum .Hoşçakalın. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Join Date: May 2007 Kullanıcı No: 4045
: 332 Rep Puanı : 572756 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: paylaşım hoşgelmişsin de ne onayı yavf,, gel buyur buranın kapısı paylaşıma sonuna kadar açık ![]() dimi arkadaşlar,,
__________________ ![]() nedervişlergelmiştia leme nebağrıyanıkYunuslar ,, şimdihancınınbirsoru sundasaklıydıhercüml e şimdihanınkütüphanes indesaklıydıbirrüya adımderviş,,adım bilmiş,,adımhiç,,adı m sonsuzlukaynasındabi rkervan |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Brian MoLko ![]() Join Date: Sep 2006 Kullanıcı No: 3 Age: 20
: 0 Rep Puanı : 65677 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: paylaşım Ne demek abicim..HosgeLdin SefaLar Getirdin..Bız payLasımLarımızLa Sen deneyimLerinLe yardımcı oLursun..BoLe Bi Konu Actıgın Icın tskLer..HosgeLdin tekrardan!..
__________________ вєиιм уαиı£ѕαмα£αяıм , кєиdιмdє göяdüğüм уαи£ış£αяı düzєℓтє¢єк ιяαdєм уσктυя... dσкυиdυğυм нєя şєу кυяυя νє υмυтѕυz£υктαи , кυşкυ¢υ£υктαи , нιççι£ιктєи σ£υşαи вιя ριѕℓιк ιçιиdє , gözdєи кαувσ£υя.... ιşтє вυ вєим..уα∂α вєℓкι ѕєи... İletisim: SorunLarınız Icın: destek@sanalkampus.o rg RekLam Icın: reklam@sanalkampus.o rg MaiL & MSN: inferno@sanalkampus. org |
| | |
![]() |
| Tags |
| paylasim, yapacagim, onay, var |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |