![]() |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() | en begendiginiz fim hangisi?? evet en beğendiğiniz film hangisi arkadaşlar beni soracak olursanız size eski bir filmi söylerim bikaç yıl önce taaa ben lise yıllarımdayken okuldan bayan bir arkadaşımla yapay zeka adlı bir filme gitmiştik başta bilimkurgu filmi zannetmiştik ama tamamen duygusal bir filmdi filmin konusu tamamiyle anne sevgisiydi film bittiğinde de arkadaşım ve ben neredeyse ağlayarak salondan dışarı çıkmıştık o soğuk kış akşamını ve o filmi unutamam............ ..... hadi paylaşım sırası sizde...............
__________________ Be On Edge Be On Edge Be On Edge |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Brian MoLko ![]() Join Date: Sep 2006 Kullanıcı No: 3 Age: 20
: 0 Rep Puanı : 65677 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: en begendiginiz fim hangisi?? Anthony Zimmer..
__________________ вєиιм уαиı£ѕαмα£αяıм , кєиdιмdє göяdüğüм уαи£ış£αяı düzєℓтє¢єк ιяαdєм уσктυя... dσкυиdυğυм нєя şєу кυяυя νє υмυтѕυz£υктαи , кυşкυ¢υ£υктαи , нιççι£ιктєи σ£υşαи вιя ριѕℓιк ιçιиdє , gözdєи кαувσ£υя.... ιşтє вυ вєим..уα∂α вєℓкι ѕєи... İletisim: SorunLarınız Icın: destek@sanalkampus.o rg RekLam Icın: reklam@sanalkampus.o rg MaiL & MSN: inferno@sanalkampus. org |
| | |
![]() |
| Tags |
| begendiginiz, fim, hangisi |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |