![]() |
| | #26 (permalink) |
| --->: A'dan Z'ye Türk Filmleri İsimleri Y ya benimsin ya toprağın - ferdi tayfur (turan bayburt) ya bundadır ya şunda - çetin inanç ya devlet başa ya kuzgun leşe - ertem göreç ya evde yoksan - şahin gök ya sev ya öldür - savaş eşici ya sev ya öldür - duygu sağıroğlu ya ya ya, şa şa şa - ümit efekan yaban - kemal kan yaban - osman seden yaban ali - bilge olgaç yaban gülü - ümit utku yaban gülleri - engin temizer yabancı - hasan karcı yabancı - yücel uçanoğlu yabancı - osman seden yabancı olduk şimdi - ülkü erakalın yadeller - temel gürsu yağmur - orhan elmas yağmur başladı - eser zorlu yahya peygamber - hüseyin peyda yağmur çiselerken - nuri ergün yağmur kaçakları - yavuz özkan yağmurdan kaçarlarken - samim utku yahya peygamber - hüseyin peyda yakalarsam severim - semih evin yakılacak kadın - osman seden yakışıklı - orhan aksoy yaktı beni - melih gülgen yaktın beni dünya - alev akakar yakut gözlü kedi - nejat saydam yalan - çetin inanç yalan - ibrahim tatlıses yalan dünya - temel gürsu yalan yıllar - oğuz gözen yalancı - osman sınav yalancı - orhan aksoy yalancı (çok yalnızım) - mehmet dinler yalancı yarim - ertem eğilmez yalancının mumu - sırrı gültekin yalı - sefa önal yalnız adam - yılmaz atadeniz yalnız adam - seyfi haveri yalnız adam - ilhan engin yalnız adam - cüneyt arkın yalnız adam - feridun kete yalnız adam - natuk baytan yalnız değiliz - yücel uçanoğlu yalnız değilsiniz - (2. çevirim) mesut uçakkan yalnız değilsiniz - mesut uçakkan yalnız kadın - samim utku yalnız kurt - mehmet samsa yalnızım - ibrahim tatlıses yalnızlar - kamil renklidere yalnızlık bir şarkıdır - yücel uçanoğlu yalvarış -yılmaz atadeniz yaman delikanlı - yavuz figenli yaman gazeteci- oğuz gözen yanan benim - kunt tulgar yanaşma- duygu saırroğlu yangın - atı yılmaz batıbeki yangın - orhan elmas yanık kalpler - duygu sağıroğlu yanık kaval - ülkü erakalın yanık kezban - muharrem gürses yankesici - naki yurter yanlış numara - zeki alasya yanlış cennete veda - tevfik başer yanmışım - temel gürsu yansıma - taner aşkın yansın bu dünya - oksal pekmezoğlu yapışık kardeşler - samim utku yaprak dökümü - memduh ün yara - ülkü arakalın yarabbim - temel gürsu yaralı - ümit efekan yaralı can - remzi jöntürk yaralı ceylan - nuri ergün yaralı kadın - nuri ergün yaralı kalp - (demirhane müdürü) - remzi cöntürk yaralı kartal - tarık dursun k. yaralı kurt - ö. lütfi akad yaralı kuş- mehmet aslan yaranamadım - mehmet alemdar yarasa - hüdaverdi yavuz yarım kalan saadet - türker inanoğlu yarın ağlayacağım - orhan aksoy yarın ağlayacağım - halit refiğ yarın başka bir gündür - nejat saydam yarın bir başka gündür - avni kütükoğlu yarın cumartesi - bilge olgaç yarın çok geç olacak- mehmet dinler yarın olmaz şimdi - mehmet arslan yarın son gündür - yılmaz güney yarın yarın - sami güçlü yarına boşver - baki çallıoğlu yarını olmayanlar - kemal kan yarını olmayanlar oğuz gözen yarınlar bizim - remzi jöntürk yarınlar bizim - sefa önal yarınlar kimin - mehmet aslan yarınsız adam - ümit efekan yarınsız adam - remzi jöntürk yarış - yavuz özkan yarim istanbul'u mesken mi tuttun - kemal kan yasak aşk - ümit efekan yasak ilişki - orhan elmas yasak cennet - ülkü erakalın yasemin - erdoğn tokatlı yasemin'in tatlı aşkı - atıf yılmaz batıbeki yasak sokaklar - feyzi tuna yaslı gelin - orhan elmas yaşadıkça - temel gürsu yaşam kavgası - halit refiğ yaşam kavgası - halit refiğ yaşamadım ki ben - sami güçlü yaşamak - aram gülyüz yaşamak bu değil - temel gürsu yaşamak daha zor - ilhan engin yaşamak güzel şey - çetin inanç yaşamak haram oldu - sami güçlü yaşamak haram oldu - remzi jöntürk yaşamak hakkımdır - yücel uçanoğlu yaşamak için - natuk baytan yaşamak için öldüreceksin - ünsel aybek yaşamak istiyorum - semih evin yaşamak insan gibi - mehmet ezici yaşamak istiyoruz - cavit yürüklü yaşamak kolay değil - ülkü erakalın yaşamak ne güzel şey - halit refiğ yaşamak seninle güzel -şahin gök yaşarken öldüm - oğuz gözen yaşarken ölmek - ahmet ündağ yaşayan günahlar - oğuz gözen yaşayan hatıralar - semih evin yaşlı gözler - ertem eğilmez yatak hikayemiz - ülkü erakalın yatak hikayesi - vural pakel yataktan yatağa - engin temizer yatık emine - ömer kavur yatır sev kaldır döv - ülkü erakalın yavru ile katip - feyzi tuna yavru kuş - mehmet aslan yavrularım - bilge olgaç yavrum - orhan aksoy yaygara 86 - kartal tibet yayla güzeli gül ayşe 2 - muharrem gürses yayla kızı - ertem göreç yayla kızı yıldız - semih evin yaz aşkları - samim utku yaz bitti - zeki alasya yaz defteri - engin temizer yaz yağmuru - tomris giritlioğlu yazgı - savaş eşici yazgı - ülkü erakalın yazık oldu ali'ye - hüseyin peyda yazık oldu yarınlara - nejat saydam yazı mı tura mı - melih gülgen ye beni mahmut - yücel uçanoğlu ye kürküm ye - aram gülyüz yedi bela hüsnü - natuk baytan yedi belalılar - yılmaz güney yedi dağın aslanı - yılmaz atadeniz yedi evlat iki damat - halit refiğ yedi kişi ölecek - kayahan arıkan yedi kocalı hürmüz - atıf yılmaz yedi kocalı - ülkü erakalın yedi uyuyanlar - zafer par yedi yürekli şaban - yavuz figenli yemen'de bir avuç türk - yılmaz atadeniz yemin - cevat okçugil yemin - melih gülgen yemin ettim bir kere - orhan elmas yengeç burcu - artun yares yengeç sepeti - yavuz özkan yengen - ülkü erakalın yer demir gök bakır - zülfü livaneli yeryüzünde bir melek - orhan aksoy yeşil bir dünya - faruk turgut yeşil kurbağalar - fikret uçak yeşilçam sokağı - ülkü erakalın yeter be - yunus yılmaz yeter - yavuz figenli yetim - oğuz gözen yetim - hicri akbaşlı yetim yavrular - memduh ün yetimler ahı - muharrem gürses yetimler ahı 2 - muharrem gürses yetimler ahı - cevat okçugil yetimlerin türküsü - ümit utku yıkılan gurur - sırrı gültekin yıkılan gurur - melih gülgen yıkılan gurur - temel gürsu yıkılan yuva- orhan aksoy yıkılış - natuk baytan yıkılmayan adam - remzi jöntürk yıkılmışım ben -ibrahim tatlıses yılan - yavuz figenli yılan soyu - ertem göreç yılan yuvası - yılmaz duru yılanı öldürseler - türkan şoray yılanların öcü - şerif gören yılanların öcü - metin erksan yılın kadını değil - metin erksan yıldırım ajan - yavuz figenli yıldırım beyazıt ve timurlenk - münir hayri egeli yıldız tepe - memduh ün yıldızlar da kayar - melih gülgen yıldızların altında - ülkü erakalın yıldızlar revüsü - zeki alpan yılın kadını - ülkü erakalın yıllar - engin tezeren yılların ardından - arşavir alyanak yılmayan şeytan - yılmaz atadeniz yılmaz ali - faruk kenç yırt kazım - semih evin yırtık niyazi - sırrı gültekin yiğitlerin kaderi - hüseyin peyda yirmi yıl sonra - osman fahri seden yiğit anadolu'dan çıkar - seyfi havaeri yiğit kanı - t. fikret uçak yiğit yaralı olur - ertem göreç yiğitler yatağı - ihsan yurdakul yiğitler ölmezmiş - nazif kurthan yiğitlerin dönüşü - savaş eşici yiğitlerin türküsü - osman fahir seden yok devenin başı - yücel uçanoğlu yoksa yaşlandın mı - samim yoksul - oksal pekmezoğlu yoksul - zeki ökten yol - şerif gören yolcu - 1993 / başar sabuncu yolcular - yavuz pağda yollarımız ayrılıyor - nuri akıncı yolsuz memet - asaf tengiz yolpalas cinayet: - metin erksan yolsuzlar - çetin inanç yolun sonundaki karanlık - orhan aksoy yorgun - ibrahim tatlıses yorum yok - eser zorlu yosma 2 - ülkü erakalın yosma - orhan elmas yosma - ülkü erakalin yosmalar tuzağı - cevat okçugil yosmanın kızı - seyfi havaeri yörük ali - esat özgül yumruk pazarı - semih evin yumruk yumruğa - melih gülgen yumruk yumruğa - semih evin yumurcağın tatlı rüyaları - türker inanoğlu yumurcak - türker inanoğlu yumurcak - aydın arakon yumurcak faka basmaz - aydın g. arakon yumurcak köprü altı çocuğu - türker inanoğlu yumurtanın sarısı - çetin inanç yumuşak ten - orhan aksoy yunus emre destanı - çetin inanç yunus emre - özdemir birsel yusuf ile kenan - ömer kavur yusuf ile züleyha - türker inanoğlu yurda dönüş - v. nedim otyam yuvamı yıkamazsın - kani kıpçak yuvamı yıkamazsın - ülkü erakalın yuvanın bekçileri - osman seden yuvasız kuşlar - natuk baytan yuvasızlar - kunt tulgar yuvasızlar - ilhan engin yuvasızlar - temel gürsu yuvasız kuşlar - mehmet dinler yuvaya dönüş - oğuz gözen yüreğimde yare var - sefa önal yürek yarası - orhan elmas yüz karası - çetin inanç yüz karası - orhan aksoy yüz karası - yılmaz atadeniz yüz liraya evleniriz - osman seden yüz numaralı adam - osman seden yüzbaşı kemal- yılmaz atadeniz yüzbaşı tahsin - murat orhon arıburnu yüzme bilmiyorsan işin ne ağaçta - yavuz figenli yüzünü şeytan görsün - oğuz gözen
__________________ Ben bir kelebeğim Yarın öleceğim Kanatlarım emanetti Çırılçıplak gömüleceğim ![]() ![]() | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| [eLzeM] ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: çikoLata diyarından =)
Rep Gücü : 4146 Rep Puanı : 412490 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: A'dan Z'ye Türk Filmleri İsimleri Z Zafer Güneşi - 1953 / Seyfi HAVAERİ Zafer Kartalları - 1974 / Seyfi HAVAERİ Zafer Yolları - 1922 / Fuat UZKINAY Zagor - 1970 / Mehmet ASLAN Zagor Kara Bela - 1971 / Nişan HANÇER Zagor Kara Korsanın Hazineleri - 1971 / Nişan HANÇER Zahidem - 1982 / Oğuz GÖZEN Zalim - 1973 / Mehmet ASLAN Zalim - 1970 / Müjdat SAYLAV Zalim - 1994 / Rahmi KAFADAR Zalim Avcı - 1973 / Kemal KAN Zalim Dünya - 1984 / Cevat OKÇUGİL Zalim Kader - 1953 / Kemal KAN Zalim Kartal - 1973 / Erdoğan TOKATLI Zalimin Zulmü Varsa - 1969 / Semih EVİN Zalimler - 1966 / Yılmaz DURU Zalimler de Sever - 1967 / İlhan ENGİN Zaloğlu Rüstem - 1966 / Muharrem GÜRSES Zaloğlu Rüstem - 1973 / Natuk BAYTAN Zamansızlar - 1987 / Ömer UĞUR Zambaklar Açarken - 1973 / Nejat SAYDAM Zampara - 1975 / Fikret UÇAK Zapata - 1971 / Melih GÜLGEN Zarkan Dağların Oğlu - 1971 / Cevat OKÇUGİL Zavallı - 1990 / İlyas SALMAN Zavallı - 1974 / Yücel UÇANOĞLU Zavallılar - 1974 / Atıf YILMAZ, Yılmaz GÜNEY Zavallı Kiz - 1959 / Hicri AKBAŞLI Zavallı Necdet - 1961 / Mikael FİLMERİDİS Zavallı Necla - 1960 / İhsan NUYAN Zavallı Yavrucak (Kocamdan Ayrılamazsın) - 1959 / İhsan TOMAÇ Zavallılar - 1974 / Atıf YILMAZ Zehir Ali - 1959 / Nuri AKINCI Zehir Hafiye - 1963 / Arşavir ALYANAK Zehir Hafiye - 1971 / Çetin İNANÇ Zehir Hafiye - 1989 / Orhan AKSOY Zehir Kaçakçıları - 1952 / Hicri AKBAŞLI Zehirli Çiçek - 1996) Tevfik POLAM Zehirli Çiçek - 1986 / Mehmet DİNLER Zehirli Çiçek - 1977 / Oksal PEKMEZOĞLU Zehirli Çiçek - 1967 / Mehmet DİNLER Zehirli Dudaklar - 1967 / Çetin KARAMANBEY Zehirli Hayat - 1967 / Türker İNANOĞLU Zehirli Hayat - 1966 / Aram GÜLYÜZ Zehirli Kucak - 1966 / Abdurrahman PALAY Zehirli Şüphe - 1949 / Suavi TEDÜ Zehra - 1972 / Yücel ÇAKMAKLI Zengin Mutfağı - 1988 / Başar SABUNCU Zengin ve Serseri - 1967 / Süreyya DURU Zennube - 1965 / Türker İNANOĞLU Zeynel ile Veysel - 1978 / Yavuz FİGENLİ Zeynep'in Gözyaşları (Kara Efe) - 1952 / Muharrem GÜRSES Zeynep'in Aşkı (Güllü Fatma) - 1957 / Memduh ÜN Zeynep'in İntikamı - 1956 / Memduh ÜN Zeynepler Ölmesin - 1987 / Mesut UÇAKAN Zeyno - 1970 / Nuri AKINCI Zeyno - 1970 / Atıf YILMAZ Zeyno - 1961 / Semih EVİN Zeytin Gözlüm - 1980 / Melih GÜLGEN Zıkkımın Kökü - 1992 / Memduh ÜN Zımba Gibi Delikanlı - 1964 / Remzi JÖNTÜRK Zımbala Behçet ( Behçet 76 ) - 1975 Yavuz FİGENLİ Zımbala Bilal (Her Yol Sana Helal) - 1975 / Kayahan ARIKAN Zit Kardeşler Polis Hafiyesi - 1953 / Nişan HANÇER Zifaf - 1983 / Orhan AKSOY Zifaf Gecesi - 1963 / Hüsnü CANTÜRK Ziller - 1994 / Eser ZORLU Zilli Nazife - 1967 / Memduh ÜN Zincir - 1987 / Korhan YURTSEVER Zindan - 1974 / Remzi JÖNTÜRK Zindandan Gelen Mektup - 1970 / Sırrı GÜLTEKİN Zirve - 1987 / Samim UTKU Zirvenin Bedeli - 1989 / Sami GÜÇLÜ Ziyaret - 1987 / Kaya EREREZ Zor Görev - 1992 / Hasan KARCI Zor Günler - 1994 / Samim UTKU Zor Oyunu Bozar - 1978 / Çetin İNANÇ Zoraki Kahraman - 1952 / Semih EVİN Zoraki Milyoner - 1963 / Orhan ELMAS Zorba - 1966 / Nişan HANÇER Zorbanın Aşkı - 1972 / Yücel UÇANOĞLU Zorla Evlendik - 1962 / ? Zorlu Damat - 1962 / Hulki SANER Zorlu Düşman - 1966 / ? Zorro Dişi Fantoma`ya Karşı - 1969 / Feridun KETE, Alpay ZİYAL Zorro Kamçılı Süvari - 1969 / Yılmaz ATADENİZ Zorro`nun İntikamı - 1969 / Yılmaz ATADENİZ Zorro`nun Kara Kamçısı - 1969 / Feridun KETE, Alpay ZİYAL Zulüm - 1972 / Atıf YILMAZ Zulüm - 1983 / Temel GÜRSU Zulüm Treni - 1989 / Oğuz GÖZEN Zübük - 1980 / Kartal TİBET Züğürt Ağa - 1985 / Nesli ÇÖLGEÇEN Zühtü - 1976 / Nuri AKINCI Züleyha - 1973 / Mehmet BOZKUŞ Zülfikarın Gölgesinde - 1950 / Fikri RUTKAY Zümrüt - 1959 / ÖMER Lütfi AKAD
__________________ Ben bir kelebeğim Yarın öleceğim Kanatlarım emanetti Çırılçıplak gömüleceğim ![]() ![]() |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: çankaya Yaş: 19
Rep Gücü : 3 Rep Puanı : 100 Rep Seviyesi : ![]() ![]() | --->: A'dan Z'ye Türk Filmleri İsimleri valla ben türk filmlerinden hiç zevl almıyorum. hep dram,hep paranoya filmler..saçma geliyo bana .. senin annen bir melekti yavrumm... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| turk filmleri isimleri |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |