![]() |
| | #16 (permalink) |
| Mod Hanım ![]() ![]() | --->: A'dan Z'ye Türk Filmleri İsimleri O O ADAM KİM - Ekmel Hürol O AĞACIN ALTINDA - Sırrı Gültekin O BİÇİM MİRAS - Nejat Okçugil O BİR GANGASTERDİ - Müjdat Saylav O BİR MELEKTİ - Orhan Elmas O GÜNDEN SONRA - Oğuz Gözen O GÜNDEN SONRA - İhsan Sedat O KADIN - Zafer Davutoğlu O KADIN - Halit Refiğ O KADINLAR - Ertem Göreç O KADINLARDAN BİRİ - Alev Akakar O KADINLARDAN BiRi - Ülkü Erakalın O ŞİFRE - Metin Yılmazbaş OCAK SÖNDÜRENLER - Hidayet Pelit OĞLUM - Kenan Pars OĞLUM - Aram Gülyüz OĞLUM İÇİN - Avni Dilligil OĞLUM OĞLUM - Mehmet Dinler OĞLUM OSMAN - Yücel Çakmaklı OĞLUM VE BEN - Yavuz Figenli OĞUL - Melih Gülgen OH DE YAVRUM OH DE - Naki Yurter OH DE YAVRUM OH DE - Savaş Eşici OH OH ŞEREFSİZ ŞEREF - Aram Gülyüz OH OLSUN - Ertem Eğilmez OKU BEŞiKTEN MEZARA KADAR - Yavuz Yalınkılıç OLDU OLACAK - Müjdat Saylav OLDU OLACAK - Naki Yurter OLMADI BAŞTAN - Kemal Kan OLMAZ BÖYLE ŞEY - Oksal Pekmezoğlu OLMAZ BÖYLE ŞEY - Oğuz Gözen OLMAZ OLSUN - Temel Gürsu ON GÜZEL BACAK - Aram Gülyüz ON KADIN - Şerif Gören ON KADINA BİR ERKEK - Yılmaz Atadeniz ON KORKUSUZ ADAM (1) - Tunç Başaran ON KORKUSUZ KADIN (2) - Tunç Başaran ON KÜÇÜK ŞEYTAN - Tunç Başaran ON YEDİ YAŞINDA AŞK - Müjdat Saylav ONDÖRT NUMARA - Sinan Çetin ONİKİ ÇILGIN KIZ - Savaş Eşici ONLAR DA SEVDİLER - Oksal Pekmezoğlu ONSUZ OLAMAM - Savaş Eşici ONU AFFETTiM - Mümtaz Ener ONU BEKLERKEN - Oğuz Gözen ONU BEN ÖLDÜRDÜM - Dr. Arşavir Alyanak ONU KÖTÜ VURDULAR - Hüseyin Peyda O'NUN HİKAYESİ - Yılmaz Atadeniz ONÜÇ KAHRAMAN - Şadan Kamil ONYEDİ - Kunt Tulgar ONYEDİNCİ YOLCU - Ferit Ceylan ORMAN ÇİÇEĞİ NİLÜFER - Hulki Saner ORTADİREK ŞABAN - Kartal Tibet ORTAK - Savaş Eşici ORTAŞARK YANIYOR - Zafer Davutoğlu OSMAN ÇAVUŞ - Orhan Ateş OSMAN EFE - Semih Evin OSMANLI KABADAYISI- Türker İnanoğlu OSMANLI KARTALI - Osman Fahri Seden OTELDEKİ CİNAYET - Aykut Düz OTOBÜS - Tunç Okan OTOBÜS NERİMAN - Yavuz Yalınkılıç OTOBÜS YOLCULARI - Ertem Göreç OTOSTOP - Sami Güçlü OTURAK - Oğuz Gözen OY DEPOSU - Hasan Karcı OY EMİNE - O. Nuri Ergün OY FARFARA FARFARA - Metin Erksan OYUN BİTTİ - Oğuz Gözen OYUN BİTTİ - Orhan Elmas OYUN BOZAN - Nesli Çölgeçen OYUN BOZULDU - Avni Kütükoğlu OYUN İÇİNDE OYUN - Sırrı Gültekin OYUNCU KIZ - Mehdi Özgürel OYUNCULAR - Türkan Şoray OYUNUN KURALI - Nejat Gürsoy OYUNUN SONU - Avni Kütükoğlu OYUNUN SONU - Samim Utku |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Mod Hanım ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Kullanıcı No: 3387 Nerden: çikoLata diyarından =)
Ettiği Teşekkür: 104 26 Mesajına 77 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 326899 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: A'dan Z'ye Türk Filmleri İsimleri Ö Öç - Mesut Uçakkan Ödeşme - Hasan Karcı Ödlek - Engin Tezeren Öfke - Avni Kütükoğlu Öfke - Naki Yurter Öfke Dağları Sardı - Sırrı Gültekin Öfkeli Genç - Mehmet Samsa Öfkenin Bedeli - Sırrı Gültekin Öğren De Gel - Aram Gülyüz Öğret De Gel - Oğuz Gözen Öğretmen Kemal - Remzi Jöntürk Öğretmen Zeynep - Ümit Efekan Öğretmen - Kartal Tibet Öksüz Ayşe - Semih Evin Öksüz Gülnaz - Muharrem Gürses Öksüz Kız - Orhan Aksoy Öksüz Hasan - Şuayıp Şenman Öksüzler - Temel Gürsu Öksüzler - Ertem Göreç Öl Seve Seve - Taner Oğuz Öldür Beni - Agah Hün Öldüren Aşk - Aram Gülyüz Öldüren DARBE- Karate - Cevat Okçugil Öldüren MİRAS - Demirhan Er Öldüren ŞARKI - Oğuz Gözen Öldüren ŞEHİR - Orhan Aykanat Öldüren TAKİP - Feridun Kete ÖldürDÜĞÜM SEVGİLİ - Muharrem Gürses Öldürme BENİ - Oğuz Gözen ÖldürMEYE YEMİNLİYİM - Yılmaz Gündüz Öldüren BAHAR - Süha Doğan Öldüren SIR - Ferdi Tayfur Öldüren ŞEHİR - Ömer Lütfi Akad Öldüren YILAN - İhsan Nuyan ÖLECEKSEK ÖLELiM - Orhan Elmas ÖLMEDEN TÖVBE ET - Yücel Uçanoğlu ÖLMEK İSTİYORUM - Cevat Okçugil ÖLMEK Mİ YAŞAMAK MI - Ülkü Erakalın ÖLMEK VAR DÖNMEK YOK - Yılmaz Atadeniz ÖLMEYEN ADAM - O. Nuri Ergün ÖLMEYEN ARKADAŞLIK - Mehmet Dinler ÖLMEYEN ŞARKI - Orhan Aksoy ÖLMEYEN AŞK - Metin Erksan ÖLMEK VAR DÖNMEK YOK - Cevat Okçugil ÖLMEZ AĞACI - Yusuf Kurçenli ÖLMÜŞ BİR KADININ EVRAK-I METRUKESİ - Semih Evin ÖLMÜŞ BİR KADININ MEKTUPLARI - Ülkü Erakalın ÖLÜ BİR DENİZ - Atıf Yılmaz ÖLÜLER KONUŞMAZ Kİ - Yavuz Yalınkılıç ÖLÜM - Ertem Göreç ÖLÜM BANA VIZ GELİR - Çetin İnanç ÖLÜM BEBEKLERİ - Lale Oraloğlu ÖLÜM BENDEN KORKSUN - Çetin İnanç ÖLÜM BİZİ AYIRAMAZ - Nişan Hançer ÖLÜM ÇEMBERİ - Aram Gülyüz ÖLÜM ÇEMBERİ - Yılmaz Atadeniz ÖLÜM ÇEMBERİ - Çetin İnanç ÖLÜM DERESİ - Selahattin Moğol ÖLÜM EMRİ - Yücel Uçanoğlu ÖLÜM DÖNEMECİ - Mümtaz Alpaslan ÖLÜM ELÇİLERİ - Naki Yurter ÖLÜM EMRİ - Aykut Düz ÖLÜM FİLM ÇEKİYOR - Aydın Arakon ÖLÜM FERMANI - Kemal Kan ÖLÜM GÖREVİ - Cüneyt Arkın ÖLÜM KALIM OYUNU - Mümtaz Alpaslan ÖLÜM KANUNU - Semih Evin ÖLÜM KARARI - İsmet Soydan ÖLÜM KAYALIKLARI - T. Fikret Uçak ÖLÜM KORKUSU - Mehdi Özgürel ÖLÜM KORKUSU - Muharrem Gürses ÖLÜM MEYDANI - Naki Yurter ÖLÜM PAZARI - Yılmaz Gündüz ÖLÜM PAZARI - Zeki Ökten ÖLÜM PERDESİ - Atıf Yılmaz ÖLÜM PEŞİMİZDE - Memduh Ün ÖLÜM PEŞİMİZDE - Mehmet Samsa ÖLÜM PEŞİMİZDE - Melih Gülgen ÖLÜM SAATİ - Yavuz Figenli ÖLÜM SAATİ - Orhan Erçin ÖLÜM SAATİ - Ertem Göreç ÖLÜM SAÇAN DUDAKLAR - Cevat Okçugil ÖLÜM SAÇAN HAYALET - Yunus Yılmaz ÖLÜM SAÇTILAR - Müjdat Saylav ÖLÜM SAVAŞÇISI - Cüneyt Arkın ÖLÜM SAVAŞI - Yavuz Figenli ÖLÜM ŞART OLDU - Çetin İnanç ÖLÜM TARLASI - Atıf Yılmaz ÖLÜM TARLASI - Yücel Uçanoğlu ÖLÜM TEMİZLER - Hüsnü Cantürk ÖLÜM YAKLAŞIYOR - Hicri Akbaşlı ÖLÜM VURUŞU - Çetin İnanç ÖLÜM YARIŞI - Çetin İnanç ÖLÜM YOLCULAR - Nazmi Özer ÖLÜM YOLCUSU - Semih Evin ÖLÜM YOLLARI TIKADI - İsmet Soydan ÖLÜM YOLU - Halit Refiğ ÖLÜMDEN ACI - Mehmet Samsa ÖLÜMDEN DE ACI - Selahattin Burçkin ÖLÜMDEN DE ACI - Suat Yusuf ÖLÜMDEN KORMUYORUM - Nazmi Özer ÖLÜME ÇEYREK VAR - Yücel Hekimoğlu ÖLÜME GİDEN YOL - Muharrem Gürses ÖLÜME GİDEN YOL - Yücel Uçanoğlu ÖLÜME KADAR - Ülkü Erakalın ÖLÜME KOŞANLAR - Cüneyt Arkın ÖLÜME KOŞANLAR - Natuk Baytan ÖLÜME SON ADIM - Çetin İnanç ÖLÜME SON ADIM - Suat Yusuf ÖLÜME YAKLAŞMA - Semih Evin ÖLÜME YALNIZ GİDİLİR - Remzi Jöntürk ÖLÜME YALNIZ GİDİLİR - Yavuz Yalınkılıç ÖLÜMLE SEVİŞENLER - Mehmet Aslan ÖLÜMLE UĞRAŞANLAR - Oğuz Gözen ÖLÜMLÜ DÜNYA - Şinasi Özonuk ÖLÜMSÜZ - Çetin İnanç ÖLÜMSÜZ ADAM - Yılmaz Atadeniz ÖLÜMSÜZ KADIN- Mehmet Dinler ÖLÜMSÜZLER (Batıda Ölüm Var) - Savaş Eşici ÖLÜMÜ YAŞAMAK - Nejat Gürsoy ÖLÜMÜN ÜCRETİ - Feyzi Tuna ÖLÜMÜNE SEVDA - Faruk Turgut ÖLÜMÜNÜ KENDİN SEÇ - Yavuz Figenli ÖLÜNCEYE KADAR - Ertem Eğilmez ÖLÜNCEYE KADAR - Safa Önal ÖLÜNCEYE KADAR SENİNİM - S. Kani Kıpçak ÖLÜR MÜSÜN ÖLDÜRÜR MÜSÜN - Yücel Uçanoğlu ÖLÜRÜM DE AYRILMAM - Süha Doğan ÖMER HAYYAM - Tunç Başaran ÖMERCİK BABASININ OĞLU - Aram Gülyüz ÖMRE BEDEL KIZ - Ertem Eğilmez ÖMRÜM BÖYLE GEÇTİ - Muzaffer Arslan ÖMRÜMCE AĞLADIM - Ülkü Erakalın ÖMRÜMCE UNUTAMADIM - Süreyya Duru ÖMRÜMÜN TEK GECESİ - Osman Fahri Seden ÖMÜR BOYU - Natuk Baytan ÖNCE HAYALLER ÖLÜR - Cüneyt Arkın ÖNCE İNSAN - Nejat Gürsoy ÖNCE KUŞLAR GEÇTİ - Faruk Turgut ÖNCE SEV SONRA ÖLDÜR - Natuk Baytan ÖNCE VATAN - Duygu Sağıroğlu ÖP ANNENİN ELİNİ- Memduh Ün ÖP BABANIN ELİNİ - Memduh Ün ÖP BABANIN ELİNİ - Yavuz Yalınkılıç ÖPME SEV - Yılmaz Atadeniz ÖPÜŞMEK YASAK - Ülkü Erakalın ÖRDEK ÇIKACAK KAZ ÇIKACAK - Yavuz Figenli ÖRGÜT - Ayhan Işık ÖRÜMCEK - Taner Oğuz ÖRÜMCEK ADAM - Cevat Okçugil ÖYLE BİR KADIN Kİ - Faruk Turgut ÖYLE BİR KADIN Kİ - Naki Yurter ÖYLE OLSUN - Orhan Aksoy ÖZLEYİŞ - Aram Gülyüz ÖZLEYİŞ - Aydın Arakon |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Mod Hanım ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Kullanıcı No: 3387 Nerden: çikoLata diyarından =)
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: A'dan Z'ye Türk Filmleri İsimleri P Palavracılar - 1974 / Fikret Uçak Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler - Ertem Göreç Pamukçu Güzeli Halime - Muharrem Gürses Panayırdaki Cinayet - Nişan Hançer Pantolon Bankası - Aram Gülyüz Paralı Askerler - Şinasi Özonuk Papatya - Mümtaz Yener Papatya - Şahin Gök Papazlar Şebekesi - Mümtaz Alpaslan Paprika Gaddarın Aşkı - Ülkü Erakalın Para - Memduh Ün Para Babası - Hulki Saner Para Kadın ve Silah - Yılmaz Atadeniz Paramparça - Halit Refiğ Paranın Esiri - Orhan Elmas Parasızlar - Sırrı Gültekin Parayla Değil Sırayla - Arif Keskiner Parçala Behçet - Melih Gülgen Parmaklıklar Arkasında - Mehmet Bozkuş Parmaksız Salih - Turgut Demirağ Parola Kartal - T. Fikret Uçak Parola Yıldırım - Mehmet Bozkuş Paşa Kızı - Türker İnanoğlu Paşo - Samim Meriç Patron Duymasın - Zeki Alasya Patron - Melih Gülgen Patroniçe 2 - Melih Gülgen Patronun Kızları - Engin Temizer Paydos - Sami Ayanoğlu Paydos - Ülkü Erakalın Paylaşılamayan Kadın - Yavuz Figenli Paylaşılamayan Sevgili - Yücel Hekimoğlu Pehlivan - Zeki Ökten Pembe Dünya - Zafer Davutoğlu Pembe Kadın - Atıf Yılmaz Pembe Panter Gangsterlere Karşı - Oğuz Gözen Pembe Panter - Hulki Saner Pençe - Sedat Simavi Perişan - Hüseyin Peyda Perişan - Mehmet Dinler Perişandı Gördüğümde - Oğuz Gözen Perişanım - Temel Gürsu Petrol Kralları - Zeki Alasya Piano Piano Bacaksız - Tunç Başaran ********* (Kahpe Dünya) - Memduh Ün Pir Sultan Abdal - Remzi Jöntürk Pire Nuri - Yılmaz Güney Pisi Pisi - Zeki Ökten Pişkin Delikanlı - Cevat Okçugil Piyade Osman - Yılmaz Güney Piyangocu Kız - Sırrı Gültekin Plaj Horozu - Nejat Okçugil Plajda Sevişelim - Orhan Elmas Polat Bey - Müjdat Saylav Polis Dosyası - Orhan Elmas Polis Görev Başında - Melih Gülgen Polizei - Şerif Gören Portakal - Nazmi Özer Posta Güvercini - Nevzat Pesen Postacı - Memduh Ün Ponente Feneri - Şahin Gök Pranga Mahkumu - Türker İnanoğlu Prangasız Mahkumlar - Orhan Murat Arıburnu Prenses - Sinan Çetin Poyraz Osman - Sırrı Gültekin Profesyonel - Aram Gülyüz Profesyoneller - Yavuz Yalınkılıç Propaganda - Sinan Çetin Pusu - Sırrı Gültekin Pusu - Hasan Karcı Pusu - Fikret Uçak Püsküllü Bela 1 - Çetin İnanç Püsküllü Bela 2 - Çetin İnanç |
| | |
| | #19 (permalink) |
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: A'dan Z'ye Türk Filmleri İsimleri R RABİA - Osman Fahri Seden RABİA - Süreyya Duru RACON ÖMER - Aram Gülyüz RAMBO - Yücel Uçanoğlu RAMİZ - Yücel Uçanoğlu RAMİZE - Oğuz Gözen RANDEVU - Temel Gürsu RAZİYE - Yusuf Kurçenli RED KİT - Aram Gülyüz REİS BEY - Mesut Uçakkan REİSİN KIZI - Aram Gülyüz REJİSÖRÜN YATAK ODASI - Müjdat Saylav RENKLİ DÜNYALAR - Orhan Aksoy Renkli Türkçe - 2001 / Ahmet ÇADIRCI REŞO - Çetin İnanç REYHAN - Metin Erksan REZALET - Ülkü Erakalın REZiL - Orhan Elmas RIFAT DİYE BİRİ - Ertem Göreç RİNGO KAZIM - Türker İnanoğlu RİNGO VADİLER ASLANI - Yılmaz Atadeniz RİNGO KİD - KANUNSUZ KAHRAMAN - Zafer Davutoğlu RİNGO GESTAPO'YA KARŞI - Cevat Okçugil ROBERT MOVİE - (Robert'in Filmi) Canan Gerede ROMALI DİLBER(1) - Yücel Uçanoğlu ROMALI DİLBER (2) - Yücel Uçanoğlu ROMANTİK - Sinan Çetin RÖNTGENCİ - Engin Temizer RUMUZ GONCAGÜL - İrfan Tözüm RUMUZ SEV BENİ - Erdoğan Tokatlı RÜYA GİBİ - Ö. Lütfi Akad RÜYALAR GERÇEK OLSA - Hulki Saner RÜZGAR - Cüneyt Arkın RÜZGAR HAFİYE - Cevat Okçugil RÜZGAR MURAT - Temel Gürsu RÜZGAR ZEHRA - Nşşan Hançer RÜZGARLI TEPE - Süha Doğan |
| | |
| | #20 (permalink) |
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: A'dan Z'ye Türk Filmleri İsimleri S SAADET GÜNEŞİ - Nejat Saydam SAADET ŞEHRİ - Türker İnanoğlu SAATİ GELİNCE ÖLECEKSİN - Müjdat Saylav SABAH OLMASIN - Mehmet Aydın SABAH OLMASIN - Ali Uğur SABAH OLMASIN - O. Nuri Ergün SABAHIN İLK IŞIKLARI - Avni Kütükoğlu SABAHSIZ GECELER- Seyfi Havaeri SABIKALI - Nejat Saydam SABIR TAŞI - Oksal Pekmezoğlu SABIRLI KULLAR - Orhan Elmas SABRIN SONU - Mehmet Aslan SABIR TAŞI - Ümit Utku SABIR TAŞI - Sırrl Gültekin SABU HIRSIZLAR PRENSİ - Tarık Tibet SABU KAHRAMAN KORSAN - Tarık Tibet SAFFET BENİ AFFET - Aram Gülyüz SAFİYE SULTAN - Fikri Rutkay SAHiBiNi ARAYAN MADALYA - Yücel Çakmaklı SAHİLDEKİ CESET - Natuk Baytan SAHİLDEKİ KADIN - Aydın Arakon SAHİLDEKi YABANCI - Oğuz Gözen SAHİPSİZ KALPLER - Oğuz Gözen SAHİPSİZLER - Yunus Yılmaz SAHİPSİZLER - Ertem Göreç SAHTE CENNETE VEDA - Tevfik Başer SAHTE KABADAYI - Natuk Baytan SAHTE MİLYONER - Orhan Elmas SAHTE NİKAH - Metin Erksan SAHTE PEYGAMBER ESVED - Muharrem Gürses SAHTE PRENS - Orhan Ate SAHTE SEVGİLİ - Burhan Bolan SAKAR ŞAKİR - Natuk Baytan SAKLAMBAÇ - Avni Kütükoğlu SALAK BACILAR - Aram Gülyüz SALAK MİLYONER - Ertem Eğilmez SALAKO - Atıf Yılmaz SALDIRGANLAR- Engin Temizer SALGIN - Ali İpar SALINCAKTA ÜÇ KİŞİ - Yücel Uçanoğlu SALKIM HANIMIN TANELERİ - Tomris Giritlioğlu SAMANYOLU - Nevzat Pesen SAMANYOLU- Orhan Aksoy SANA AĞLAMAK YAKIŞMAZ - Nazmi Özer SANA DÖNMEYECEĞİM - Mehmet Dinler SANA LAYIK DEĞİLİM - Osman F. Seden SANA ÖYLE HASRETiM Ki - Ülkü Erakalın SANCI - Müjdat Saylav SANSAR - Yavuz Figenli SAPIK - Yücel Uçanoğlu SAPIK - Savaş Eşici SAPIK KADIN - Orhan Elmas SARAYLAR MELEĞİ - Aram Gülyüz SARHOŞ (1) - Sırrı Gültekin SARHOŞ (2) - Sırrı Gültekin SARHOŞ - İbrahim Tatlıses SARI BELA - Şahin Gök SARI GÜNEŞ - Temel Gürsu SARI KIZ - Nuri Akıncı SARI NECMİYE - Yılmaz Atadeniz SARI ÖKÜZ PARASI - Nişan Hançer SARI ÖKÜZ PARASI - Yavuz Yalınkılıç SARI SEVDA - Hidayet Pelit SARI TEBESSÜM - Seçkin Yasar SARI ÇİZMELİ - Orhan Murat Arıburnu SARIŞIN TEHLİKE - Aram Gülyüz SARIŞINIM - Temel Gürsu SARI GÜL - Mehmet Arslan SARI ZEYBEK - Münir Hayri Egeli SARMAŞ DOLAŞ - Ümit Efekan SATILIK GELİN - Semih Evin SATILIK KALP - Türker İnanoğlu SATILIK KALP - Türker İnanoğlu SATILIK KADIN - Aram Gülyüz SATILMIŞ ADAM - Remzi Jöntürk SATIN ALINAN KOCA - Duygu Sağıroğlu SATIN ALINAN ADAM - Arşavir Alyanak SATMIŞIM ANASINI - Ülkü Erakalın SAVRULAN EMEKLER - Hidayet Pelit SAVULUN BATTAL GAZİ GELİYOR - Natuk Baytan SAVULUN GELİYORUM - Bilge Olgaç SAVUNMA - Osman Fahri Seden SAYILI DAKİKALAR - Atıf Yılmaz SAYILI KABADAYILAR - Remzi Jöntürk SAYIN BAŞKAN - Ünal Küpeli SAYIN BAYAN - Mehmet Dinler SAYMADIM KAÇ YIL OLDU - O. Nuri Ergün SAZLI DAMIN KAHPESİ - Muharrem Gürses SAZLI DAMIN KAHPESİ - Sırrı Gültekin SEFER SEFERDE - Çetin İnanç SEFERİM VAR - Yavuz Figenli SEFİLLER - Zafer Davutoğlu SEFiLLER - Ümit Efekan SEHER VAKTİ - Mehmet Bozkuş SEHER VAKTİ - Ahmet Ündağ SEKİZ KURUŞ - Hicri Akbaş SEKİZİNCİ SAAT - Cemal Gözütok SEKRETER - Temel Gürsu SEKS FIRTINASI - Nazmi Özer SEKS VE SANTAJ - Nuri Akıncı SEKS VE SİLAH - Suat Yusuf SEKSEN' İNCİ ADIM - Tomris Giritlioğlu SELAHATTİN EYYUBİ - Süreyya Duru SELAM DOSTUM - Orhan Elmas SELAMSIZ BANDOSU - Nesli Çölgeçen SELVİ BOYLUM AL YAZMALIM - Atıf Yılmaz SEMER - Hasan Karcı SEN ALIN YAZIMSIN - Semih Evin SEN AŞK NEDİR BİLİR MİSİN - Yücel Uçanoğlu SEN BENİMSİN - Cevat Okçugil SEN BENİMSİN - Ülkü Erakalın SEN BİR MELEKSİN - Nejat Saydam SEN DE BİZDENSİN - Natuk Baytan SEN DE Mİ LEYLA? - Osman Fahri Seden SEN DE YÜREĞİNDE SEVGİYE YER AÇ - Şerif Gören SEN NEYMİŞSİN BE ABİ - Aram Gülyüz SEN TÜRKÜLERİNİ SÖYLE - Şerif Gören SEN VE BEN - Mehmet Aydın SEN VE BEN - Yücel Uçanoğlu SEN VUR BEN KIRAYIM - Aram Gülyüz SEN YAŞA - Cevat Okçugil SENDEN AYRI YAŞAYAMAM - Türker İnanoğlu SENDEN AYRI YAŞAYAMAM - Ural Ozon SENEDE BİR GÜN - Ferdi Tayfur SENEDE BİR GÜN - Ertem Eğilmez SENEDE BiR GÜN - Ertem Eğilmez SENİ AFFEDEMEM - Duygu Sağıroğlu SENi ARIYORUM - Ümit Efekan SENİ BEKLEYECEĞİM - Şinasi Özonuk SENİ BEKLEYECEĞİM - Ertem Eğilmez SENİ BEKLEYECEĞİM - Fatma Girik SENİ BENDEN ALAMAZLAR - Nişan Hançer SENİ KALBİME GÖMDÜM - Feyzi Tuna SENİ KAYBEDERSEM- Atıf Yılmaz SENİ KAYBEDERSEM - Oğuz Gözen SENİ SEVİYORUM - Ertem Eğilmez SENİ SEVİYORUM ROSA - Işıl Özgentürk SENİ SEVİYORUM - Atıf Yılmaz SENİ SEViYORUM - Orhan Elmas SENİ SEVMEK KADERİM - Orhan Aksoy SENİ SEVMEKLE SUÇLUYUM - Sırrı Gültekin SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN - Yavuz Figenli SENİ UNUTAMADIM - Çetin Karamanbey SENİ YAKACAKLAR - Temel Gürsu SENİN İÇİN - Aydın G. Arakon SENİN İÇİN AFFETTİM - Hüseyin Kaşif SENİN İÇİN BİR KADEH - Biket İlhan SENİN OLMAYA GELDİM - Engin Temizer SENİN YÜZÜNDEN - Oğuz Gözen SENİNLE DÜŞTÜM DİLE - Nejat Saydam SENiNLE iLK DEFA - Kaya Ererez SENİNLE ÖLMEK İSTİYORUM- Ömer Lütfi Akad SENİNLE SON DEFA - Feyzi Tuna SENİNLE SON DEFA - Feyzi Tuna SENSİZ YAŞANMAZ - Orhan Elmas SENSİZ YAŞAYAMAM - Yücel Uçanoğlu SENSiZ YAŞAYAMAM - Metin Erksa SENSİZ YILLAR - Aram Gülyüz SENSİZLİĞE İSYAN - Oğuz Gözen SEPETÇİOĞLU - İhsan Sedat SERBEST KÜRSÜ HÜSNÜ - (Cici Kızlar) - Cavit Yürükl SERi ADAM - Aykut Düz SERSERİ - İhsan Balkır SERSERİ AŞIK - Ülkü Erakalın SERSERİ AŞIKLAR - Alev Akakar SERSERİ KABADAYI - Mehmet Bozkuş SERSERİ KRAL - Yavuz Figenli SERSERİLER KRALI - Mehmet Dinler SES - Zeki Ökten SESSİZ ÇIĞLIK - Şahin Gök SESSİZ FIRTINA - Oğuz Yalçı SESSİZ HARP- Ö. Lütfi Akad SESSİZ KARANLIK - Samim Utku SESSİZLİK - Samim Utku SEV BENİ BEHÇET - Yılmaz Atadeniz SEV DEDİ GÖZLERİM - Orhan Aksoy SEV DOYA DOYA - Aykut Düz SEV KARDEŞİM - Ertem Eğilmez SEV ÖYLEYSE - Yavuz Yalınkılı SEV YETER - Ülkü Erakalın SEVDA - Selahattin Burçak SEVDA - Şahin Gök SEVDA ATEŞİ - Ertem Göreç SEVDA ÇİÇEĞİM - Kemal Kan SEVDA SAHİLLERİ - Seyfi Havaeri SEVDA YOLCUSU - Oksal Pekmezoğlu SEVDA YOLU - Oğuz Gözen SEVDAM BENİM - Cüneyt Arkın SEVDALANDIM - İbrahim Tatlıses SEVDALARIN ÖLÜMÜ - Mesut Uçakkan SEVDALI - Cevat Okçugil SEVDALI - Cevat Okçugil SEVDALILAR - Şahin Gök SEVDALIM - Oksal Pekmezoğlu SEVDALI EFE - Nuri Akıncı SEVDALI GELİN (1) - Sırrı Gültekin SEVDALI GELiN (2) - Sırrı Gültekin SEVDALIM - Oksal Pekmezoğlu SEVDALILAR - Şahin Gök SEVDAN ÖLDÜRDÜ BENİ - Şahin Gök SEVDAYA KOŞANLAR - İhsan Tomaç SEVDİĞİM ADAM - Mehmet Dinler SEVDİĞİM SENDİN - Agah Hün SEVDİĞİM UŞAK - O. Nuri Ergün SEVDİĞİMİ BİLİYORSUN - Alev Akaka SEVDİKTEN SONRA - Hasan Karcı SEVDiM - Ümit Efeka SEVDİM SENİ - Gökhan Güney SEVECEKSEN YİĞİT SEV - Hüsnü Cantürk SEVECEKSEN SEV ARTIK - Çetin İnanç SEVEN KISKANIR - Yalçın Erkan SEVEN UNUTMAZ - Çetin İnanç SEVENLER KAVUŞURMUŞ - Orhan Elmas SEVENLER ÖLMEZ - Savaş Eşici SEVEN KADIN UNUTMAZ - Osman F. Seden SEVEN NE YAPMAZ - Şadan Kamil SEVEN NE YAPMAZ - Orhan Aksoy SEVENLER ÖLMEZ - Cevat Okçugi SEVEREK AYRILALIM - Orhan Aksoy SEVEREK AYRILALIM - Yunus Yılmaz SEVEREK ÖLDÜLER - Yücel Uçanoğlu SEVEREK ÖLENLER - Osman F. Sede SEVGİ ÇIKMAZI - Yaşar Seriner SEVGİ DAMLACIKLARI - Eser Zorlu SEVGİ DÜNYASI - Kartal Tibe SEVGİ KUŞLARI - Yücel Uçanoğlu SEVGiLER DÜŞLERDE KALDI - Ümit Efekan SEVGİLERİN EN GÜZELİ - Şahin Gök SEVGİLİ BABAMIZ - Aram Gülyüz SEVGİLİ BAYAN - Erdoğan Tokatlı SEVGİLİ BEBEKLERİM - Oksal Pekmezoğlu SEVGİLİ HALAM - O. Nuri Ergün SEVGİLİ HOCAM - Hulki Saner SEVGİLİ KARDEŞ - Yücel Uçanoğlu SEVGİLİ KARDEŞ - Yücel Uçanoğlu SEVGİLİ MUHAFIZIM - Remzi Jöntürk SEVGİLİ OĞLUM - Cüneyt Arkın SEVGİLİ ORTAK - Erdoğan Tokatlı SEVGİLİ ÖĞRETMENİM - Ülkü Erakalın SEVGİLİM BİR ARTİSTTİ - Atıf Yılmaz SEVGİLİM MAZURKA - Nişan Hançer SEVGİLİYE SÖZ VERDİM - Cevat Okçugil SEVGİM VE GURURUM - Süreyya Duru SEVGİYE HASRET - Şahin Gök SEVİLMEK İSTİYORUM - Oksal Pekmezoğlu SEVİMLİ AŞIK - Naki Yurter SEVİMLİ FRANKEŞTAYN - Nejat Saydam SEVİMLİ HAYDUT - Mehmet Aslan SEVİMLİ HAYDUT - Asaf Tengiz SEVİMLİ HIRSIZ - Kartal Tibet SEVİMLİ HIRSIZ - Yavuz Figenli SEVİNCE - Melih Gülgen SEVİMLİ KABADAYI - Kayahan Arıkan SEVİMLİ SERSERİ - Birsen Kaya SEVİMLİ SERSERİ - Muharrem Gürses SEVGİNİN BEDELİ - Temel Gürsu SEVGİNİN BÖYLESİ - Avni Kütükoğu SEVİNÇ GÖZYAŞLARI -Osman F. Seden SEVİŞEREK ÖLENLER - Yavuz Figenli SEVİŞMEK BİR DAKİKA - Aram Gülyüz SEVİŞTİĞİMİZ GÜNLER - Halit Refiğ SEVİYORUM - Temel Gürsu SEVİYORUM ALLAHIM - Çetin İnanç SEVMEK - Ertem Göreç SEVMEK - İbrahim Tatlıses SEVMEK GÜNAH MI - Kamil Renklidere SEVMEK GÜNAH MI - Hulki Saner SEVMEK Mİ ÖLMEK Mİ - Çetin İnanç SEVMEK NEYE YARAR - Yılmaz Atadeni SEVMEK ÖLESİYE - Nazmi Özer SEVMEK SENİ - Cengiz Tuncer SEVMEK SENİNLE GÜZEL - Tevfik Polat SEVMEK VE ÖLMEK ZAMANI - Halit Refiğ SEVMEK VE ÖLMEK ZAMANI - Orhan Elmas SEVMEK YENiDEN DOĞMAK - Ümit Efekan SEVMEK ZAMANI - Metin Erksan SEYYAR KAMİL - Aydemir Akba SEYYİD - Erdoğan Tokatlı SEZERCİK ASLAN PARÇASI - Memduh Ün SEZERCİK KÜÇÜK MÜCAHİT - Ertem Göreç SEZERCİK YAVRUM BENİM - Sefa Önal SICAK GECELER - Orhan Elmas SICAK TATLI YAZ - Erdoğan Tokatlı SICAK YATAK - Ümit Efeka SIFIR NOKTA - Yıldırım Yanılmaz SIĞINTI - Ertem Göreç SIĞINTI - Yücel Uçanoğlu SIĞINTI - Hicri Akbaşlı SIMSICAK - Müjdat Saylav SIMSICAK - Yücel Uçanoğlu SIMSICAK - Yücel Uçanoğlu SINIFTA ŞENLİK - Atilla Gökbörü SIRA SANA GELECEK - Oğuz Gözen SIRA SENDE FISTIK - Müjdat Saylav SIRA SENDE YOSMA - Cevat Okçugil SIRA SENDE YOSMA - Çetin İnanç SIRA SENDE YOSMA - Yavuz Figenli SIRALARDAKİ HEYECAN - Orhan Aksoy SIRAT KÖPRÜSÜ - Ö. Lütfi Akad SIRTIMDAKİ BIÇAK - Natuk Baytan SIZI - Temel Gürsu SIZLAYAN KALP - Vedat Örfi Bengü SİHİRLİ BORU - M. Orhan Arıburnu SİHİRLİ DEFİNE - Semih Evi SİHİRLİ GÖZLÜK - Alev Akakar SİHİRLİ ŞAMDAN - Yavuz Figenli SİLAH ARKADAŞLARI - Cüneyt Arkın SİLAH ARKADAŞLARI - Şinasi Özonuk SİLAH ARKADAŞLARI - Osman Fahri Seden SiLAH KARDEŞ ELiNDE - Yılmaz Duru SiLAHA YEMiNLiYDiM - Uğur Duru SİLAHA YEMİNLİYİM - Kemal İnci SİLAHIMDA ALTI KURŞUN - Mehmet Asla SİLAHINA SARILAN ADAM - Şinasi Özonuk SİLAHLAR AFFETMEZ - Semih Evin SİLAHLAR KONUŞUYOR - Nejat Okçugil SİLAHLAR PATLAYINCA - Orhan Elmas SİLAHLAR SUSMASIN - T. Fikret Uçak SİLAHLARA VEDA - Remzi Jöntürk SİLAHLARIN KANUNU - Yılmaz Atadeniz SİLAHLARIN SESi - Kemal Kan SİLAHSIZ DÖVÜŞELİM - Bilge Olgaç SİLAHSIZ PAŞAZADE - Türker İnanoğlu SiLEMEZLER GÖNLÜMDEN - Ülkü Erakalın SİLİK ÇEHRELER - Çetin Karamanbe SİNANOĞLU - Yavuz Yalınkılıç SİNANOĞLUNUN DÖNÜŞÜ - Yavuz Yalınkılıç SİNDERELLA KÜL KEDİSİ - Süreyya Duru SİNEKLİ BAKKAL - Mehmet Dinler SİS - Faruk Turgut SİS - Zülfü Livaneli SİSLİ HATIRALAR - Nejat Saydam SİVRİ AKILILAR - Zeki Alasya SİYABENT İLE HECO - Şahin Gök SİYAH ELDİVENLİ ADAM - Mehmet Asla SiYAH GELiNLiK - Orhan Elmas SİYAH GÖZLER - Nejat Saydam SİYAH GÜL - Ülkü Erakalın SİYAH MELEK- Sami Ayanoğlu SİYAH OTOMOBİL - Aram Gülyüz SİYAHLI KADIN - Süreyya Duru SİZE SELAM GETİRMİŞEM - Kemal Kan SKANDAL - Kaya Erere SKANDAL - Ülkü Erakalın SOĞUK GECELER - Kadi Sözen SOĞUK OLUK - Müjdat Saylav SOĞUKKANLILAR - Melih Gülgen SOĞUKTU VE YAĞMUR ÇİSELİYORDU - Engin Ayça SOKAK ÇOCUĞU - Arşavir Alyanak SOKAK ÇOCUĞU - Melih Gülgen SOKAK KADINI - Çetin İnanç SOKAK KAVGACISI - Cüneyt Arkın SOKAK KEDİSİ - Muharrem Gürses SOKAK KIZI - Osman F. Seden SOKAK KIZI - Ülkü Erakalın SOKAK ŞARKICISI - Muharrem Gürses SOKAKLAR YANIYOR - Bilge Olgaç SOKAKLAR YANIYOR - Semih Evin SOKAKLARDAN BİR KIZ - Nejat Saydam SOKAKLARIN KANUNU - Aram Gülyüz SOKAKTA KAN VARDI - Vedat Türkali SOKAKTAKİ ADAM - Biket İlhan SOKAKTAN GELEN KADIN - Orhan Aksoy SOKAKTAN GELEN KADIN - Arşavir Alyanak SOLAN BiR YAPRAK GiBi - Mehmet Dinler SOLUK GECENİN AŞK HİKAYELERİ - Alp Zeki Hepe SON AKIN - Yılmaz Atadeniz SON BASKIN - Orhan Dilmen SON BESTE- Arşavir Alyanak SON BUSE - Suavi Tedü SON DARBE - Hicri Akbaşlı SON DARBE - Çetin İnanç SON DARBE - Halit Refiğ SON DUANI ET - Semih Evin SON DURAK ÖLÜM - Engin Temize SON DÜELLO - Nuri Akıncı SON GECE - Sami Ayanoğlu SON GECE - Memduh Ün SON GÜLEN TAM GÜLER - Çetin İnanç SON GÜN SON GECE - Orhan Aksoy SON GÜNAH - Naki Yurter SON GÜNAH - Osman Fahri Seden SON HIÇKIRIK - Ertem Eğilmez SON KAHRAMANLAR - Cüneyt Arkın SON KARAR - Cevat Okçugil SON KIZGIN ADAM - Zafer Davutoğlu SON KURBAN- Oksal Pekmezoğlu SON KUŞLAR - Erdoğan Tokatlı SON MEKTUP - Türker İnanoğlu SON MEKTUP - Necmi Oy SON RANDEVU - Oğuz Gözen SON NEFES - Ülkü Erakalı SON NEFES - Sırrı Gültekin SON SAADET - Nejat Saydam SON SABAH - Natuk Bayta SON SAVAŞÇI - Çetin İnanç SON SÖZ - Yavuz Figenli SON SÖZ BENİM - Yavuz Figenli SON SÖZ BENİM - Yücel Uçanoğl SON ŞARKI - Sırrı Gültekin SON TREN - Nejat Saydam SON YOLCU - Hicri Akbaşlı SON URFALI - Ömer Uğur SONBAHAR - Nişan Hançer SONBAHAR RÜZGARLARI - Mehmet Dinler SONBAHAR YAPRAKLARI- Nejat Saydam SONSUZ ACI - Talat Artemel SONSUZ ACI - T. Fikret Uçak SONSUZ AŞK - Ertem Göre SONSUZ GECELER - Aydın Arakon SONSUZ KAÇIŞ- Avni Kütükoğlu SONSUZ SOKAKLAR - Müjdat Saylav SONSUZA YÜRÜMEK - Mesut Uçakkan SORMAGiR SOKAĞI - Ülkü Arakalın SOSYETE BEHÇET - Yavuz Figenli SOSYETE ŞABAN- Kartal Tibet SOSYETE ŞAKİR - Nejat Saydam SOYGUN - Sami Ayanoğlu SOYGUNCULAR - Melih Gülgen SOYGUNCULAR - Türker İnanoğlu SOYSUZ - Vedat Örfi Bengü SOYSUZLAR - Natuk Baytan SOYTARI - Yavuz Yalınkılıç SOYTARI - Hulki Saner SÖNEN OCAK - Oğuz Gözen SÖNEN GÖZLER - Semih Evin SÖNEN RÜYA - Talat Artemel SÖNEN YILDIZ - Osman F. Seden SÖYLEYİN ANAMA AĞLAMASIN - Yavuz Figenli SÖYLEYİN ANAMA AĞLAMASIN - Çetin İnanç SÖYLEYİN ANAMA AĞLAMASIN - Hüseyin Peyda SÖYLEYİN GENÇ KIZLARA - Hasan Kazankaya SÖZ BİR ALLAH BİR- Muhsin Ertuğrul SÖZ MÜDAFAANIN - Mehmet Dinler SÖZ MÜDAFANINDIR - Münir Hayri Egeli SÖZDE KIZLAR - Muhsin Ertuğrul SÖZDE KIZLAR - Orhan Elmas SÖDE KIZLAR - Nejat Saydam STRES - Nejat Gürsoy SU - Erdoğan Kar SU - Müjdat Saylav SU DA YANAR - Ali Özgentürk SU GİBİ BERRAK - Yıldırım Yanılmaz Su Tası - Adem AYRAL SU TESTİSİ - Yavuz Yalınkılıç SUÇLU - Atıf Yılmaz SUÇLU - Mehmet Dinler SUÇLU - Osman Fahri Seden SUÇLU AŞIKLAR - Arşavir Alyanak SUÇLU BENİM - Semih Evin SUÇLU ÇOCUKLAR - Nuran Şe |