![]() |
| | #17 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Join Date: May 2007 Kullanıcı No: 5013
: 311 Rep Puanı : 745608 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: En son Hangi Filmi izlediniz? Yorumlarınız.. bende yaklaşık bi saat önce ''Çılgın Dersane kampta'' yı izledim.. izlediğim en kötü filmlerden biriydi diyebilirim.. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| AĞIR ABİ ![]() ![]() Join Date: Nov 2006 Kullanıcı No: 1801
: 417 Rep Puanı : 1077569 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Büyük Hazine: Sırlar Kitabı National Treasure: The Book Of Secrets Gösterim tarihi: 04.01.2008 Yönetmen : Jon Turteltaub Oyuncular : Nicolas Cage, Diane Kruger, Bruce Greenwood, Jon Voight, Helen Mirren Film,Hazine avcısı Ben Gates’in, suikastçi John Wilkes Booth’un günlüğünden kaybolan sayfaların izini sürerek Abraham Lincoln’un öldürülmesinin ardındaki sır perdesini kaldırma çabasını anlatıyor. Helen Mirren filmde Ben Gates karakterinin annesini oynarken Ed Harris de filmin kötü adamı rolünde kamera karşısına geçti. Çok büyük umutlarla gitmeyin,sarsılırsın ız... ![]() Doğrusu Ben, Nicolas Cage'den daha güzel bir film beklerdim ... |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| AĞIR ABİ ![]() ![]() Join Date: Nov 2006 Kullanıcı No: 1801
: 417 Rep Puanı : 1077569 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: En son Hangi Filmi izlediniz? Yorumlarınız.. Quote:
![]() | |
| | |