![]() |
| | #1 (permalink) |
| En son Hangi Filmi izlediniz? Yorumlarınız.. Arkadaşlar en son hangi filmi izlediniz ve nasıl buldunuz ? İzlediğiniz filmler hakkında bize küçük bilgiler verin Beğendiniz mi beğenmediniz mi ? Oyuncuların yönetmenlerin performansları nasıldı? Diğer arkadaşlarada izlemeleri konusunda tavsiyelerde bulunuyo musunuz ? Sahne ışık dekor vs.. aklınıza gelen A dan Z ye herşey hakkında küçük bilgiler =) Hadi bakalım başlayalım ![]()
__________________ Ben bir kelebeğim Yarın öleceğim Kanatlarım emanetti Çırılçıplak gömüleceğim ![]() ![]() | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Avni Aker-Deniz Tarafı KaleArkası Yaş: 20
Rep Gücü : 835 Rep Puanı : 82152 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: En son Hangi Filmi izlediniz? Yorumlarınız.. en son "zor ölüm 4" filmini seyrettim çok hoşuma giden bi filmdi hacker ler falan adam bilgisayar sisitemiyle devleti soyuyodu başka bi hacker bunu bi polisle beraber engellemeye çalışıyo ve mutlu son tabiki.sizinde seyretmenizi tavsiye ederim
__________________ Kod: <?php echo ' Forum Kurallarına Uyalım Uymayanları Uyaralım '; echo ' Şampiyon olalım,Bize kupalar al,Baş tacı yapalım,Biz seni Ersun Yanal '; echo ' iletişim : jack.sparrow@trabzonum61.com'; echo ' Namı-Diğer Kaptan Jack Sparrow '; ?> ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| [eLzeM] ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: çikoLata diyarından =)
Rep Gücü : 4146 Rep Puanı : 412490 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: En son Hangi Filmi izlediniz? Yorumlarınız.. yinee Pearl Harbor ı izledim ![]() benim için tek kelime mükemmel bir film.. kurgusu oyuncuları efektleri... ne kadar çok izlesemde doyamıyorum ![]()
__________________ Ben bir kelebeğim Yarın öleceğim Kanatlarım emanetti Çırılçıplak gömüleceğim ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| [eLzeM] ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: çikoLata diyarından =)
Rep Gücü : 4146 Rep Puanı : 412490 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: En son Hangi Filmi izlediniz? Yorumlarınız.. arkadaşlar bu filmleri izlediniz ama yorumda yapın en azından biz izlemeyenler için iyi olur fikir ediniriz en azından ![]()
__________________ Ben bir kelebeğim Yarın öleceğim Kanatlarım emanetti Çırılçıplak gömüleceğim ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Süper Üye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul
Rep Gücü : 113 Rep Puanı : 10604 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: En son Hangi Filmi izlediniz? Yorumlarınız.. ben en son prestiji seyrettim harika filmi sonunda anlıyorsun herkese tavsiye ederim
__________________ G£RÇ£KL£R ACIDIR .. B£ND£ G£RÇ£ĞİM .. AÇITIRIM!!! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| film, filmler hakkinda yorumlar, sinema, yorum |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |