![]() |
| | #1 (permalink) |
| beni unutma nolur.... BENİ UNUTMA Bir gün gelir de unuturmuş insan En sevdiği hatıraları bile Bari sen her gece yorgun sesiyle Saat on ikiyi vurduğu zaman Beni unutma Çünkü ben her gece o saatlerde Seni yaşar ve seni düşünürüm Hayal içinde perişan yürürüm Sen de karanlığın sustuğu yerde Beni unutma. O saatelerde serpilir gülüşün Bir avuç su gibi içime, ey yar Senin de başında o çılgın rüzgar Deli deli esiverirse bir gün Beni unutma.. Ben ayağımda çarık, elimde asa Senin için şu yollara düşmüşüm Senelerce sonra sana dönüşüm Bir mahşer gününe de rastlasa Beni unutma.. Hala duruyorsa yeşil elbisen, Onu bir gün yalnız benim için giy Saksındaki pembe karanfilde çiğ Ve bahçende yorgun bir kuş görürsen Beni unutma.. Büyük acılarla tutuştuğum gün Çok uzaklarda da olsan yine gel Bu ölürcesine sevdiğine gel Ne olur Tanrıya kavuştuğum gün Beni unutma.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ü.Y.Oğuzcan beni unutma hayatım cünkü ben seni hiç bir zaman unutmayacagım hep hayatımın içinde olacasın tam merkezinde kalbimde.... ![]() ![]() ![]() ![]() arkadaslar ilk konu ekleyişim umarım dogru bir şekilde eklemişimdir... umarım begenirsiniz.... | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: ankara
Rep Gücü : 21 Rep Puanı : 1338 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: beni unutma nolur.... İMKANSIZ ŞEYLER İmkansız olan şeyler vardır bilirsin Yaşlanmamak gibi, ölmemek gibi. Ve seni sevmemek çigan gözlümMümkün değil ki. Çıkarıp atamam içimden Neyleyim yer etmişin bir kere. Ne zaman elime bir kağıt alsam Siner güzelliğin kelimelere. Yumsam gözlerimi seni seyrederim Devamlı bir musiki kulaklarımda sesin Mevsimler seninle başlar, seninle biter Yıl oniki ay benimlesin. Ne zaman bir gemi görsem limanda Alıp başımı seninle gitmek isterim. Umurumda değil bu oyunlar, bu düzenler Anlasana; seni arıyor ellerim. İmkansız düşünmemek gecelerce seni Ve sevmemek ömür boyunca, bir gün değil. - Başka çaremiz yok, beni unut - demiştin Mümkün değil çigan gözlüm, mümkün değil... ![]() ümit yaşar oğuzcan |
| | |
| | #3 (permalink) |
Rep Gücü : 21 Rep Puanı : 1338 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: beni unutma nolur.... UNUTAMIYORUM Unut demek kolay gel bana sor bir de.Unutamıyorum işte unutamıyorum.Bir şey var şuramda beni kahredenŞuramda tam yüreğimin üstündeÇakılı duran bir şey varElimde değil söküp atamıyorum.Dalıp dalıp gidiyor gözlerim derinlere.Kimi görsem biraz sana benziyorSeni hatırlatıyor şu bulut şu gökyüzüŞu kayaları döven denizŞu hüzünlü melodi şu napoliten şarkıBir zamanlar beraber dinlediğimiz.Boyuna seni düşünüyorum durmadan usanmadan.Şimdi diyorum o ne yapıyor acaba?O güzelim gözleri kime bakıyorO canım elleri nerde?Oysa günler o günler değilAkşamlar o akşamlar değilVe kalan şimdi sadece özlemin gecelerde.Durup durup seni büyütüyorum içimde.Seninle acılar büyütüyorumYeni yeni kederler büyütüyorum dayanılmaz.Kirli sular yürüyor iliklerimeBir zehir karışıyor kanıma anlıyor musun?Bir daha görsem seni diyorum bir daha görsemBir gün olsun bir dakika olsun.Unut demek kolay, gel bana sor bir de.Hatırladıkça gözyaşlarımı tutamıyorum.Dilimin ucunda senBaşımın içinde senKader misin, ecel misin nesin senUnutamıyorum işte, unutamıyorum... ümit yaşar oğuzcan |
| | |
| | #4 (permalink) |
Rep Gücü : 21 Rep Puanı : 1338 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: beni unutma nolur.... BİR GÜNApansız uyanırsan gecenin bir yerindeGözlerin uzun uzun karanlığa dalarsaBir sıcaklık duyarsan üşüyen ellerindeVe saatler gecikmiş zamanları çalarsaBil ki seni düşünüyorum.Bir vapur yanaşırsa rıhtımına bin, açılÖrtün karanlıkları masmavi denizlerde.Ve dinle kalbimi bak nasıl çarpıyor nasıl?O bütün özlemlerin koyulaştığı yerdeBil ki seni bekliyorum.Bir sabah gün doğarken aç perdelerini, bakSevinçle balkonuna konuyorsa martılarKendini tadılmamış derin bir hazza bırak.Dökülsün dudağından en umutlu şarkılarBil ki seni istiyorum.Gecelerden bir gece uyanırsın apansızUzaklarda elemli, garip bir kuş öterseBir ceylan ağlıyorsa dağlarda yapayalnızVe bir gün kabrimde bir sarı çiçek biterseBil ki seni seviyorum. ümit yaşar oğuzcan |
| | |
| | #5 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü : 4773 Rep Puanı : 471077 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: beni unutma nolur.... çok güzeller güzelim saol ![]() ama bukadar bunalıma bağlama yaw..
__________________ ' ![]() ....DüŞ''düŞLEr£.... KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |