![]() |
| | #1 (permalink) |
| seni unutmak imkansız... ![]() Dün yine sokağına vardığım da ağladım Seni unutmak öyle kolay değil sevgilim Ben çaresiz aşkına umudumu bağladım Seni unutmak öyle kolay değil sevgilim Seni unutacağım desem yalan olacak Ben seni düşünmesem bütün güller solacak Sensiz hayatta gönlüm elemlerle dolacak Seni unutmak öyle kolay değil sevgilim Nasıl unutacağım bedenimde cansın sen Her hücreme sinmişsin, damarımda kansın sen Ben seni yaşıyorum, şu geçen zamansın sen Seni unutmak öyle kolay değil sevgilim Nereye dönüp baksam seni görür gözlerim İsminle kıymetlenir, güzelleşir sözlerim Bilemezsin sevgilim seni nasıl özlerim Seni unutmak öyle kolay değil sevgilim | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 17
Rep Gücü : 229 Rep Puanı : 21196 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: seni unutmak imkansız... güzelmiş saol
__________________ <<<Her dostluğun gökyüzünde bir meleği varmış, yeryüzünde biten her dostluk için gökyüzünde bir melek ağlarmış, sana ant olsun ki bizim meleğimiz asla ağlamayacak>>> [[[GUNESE BAGLANDI KORKUYLA ONCE INSAN. SONRA ATESE, SUYA ... AY BATTI SU KURUDU GUN BITTI.. SEVGI KARDESLIK DOSTLUKTU SONSUZ OLAN]]] ===>snake<=== |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| seni, unutmak, imkansiz |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |